• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ράλλυ Monza 2014
Ο Rossi πάει για την τέταρτη νίκη!
Νέα 28/11/2014 - 09:44

Το διάστημα μετά το τέλος του Πρωταθλήματος δεν είναι περίοδος μόνο για τεστ. Αν και ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι μήνες χωρίς αγωνιστική δράση για τα μηχανοκίνητα σπορ στους δυο τροχούς, υπάρχει εν τούτοις αρκετός χρόνος για διασκέδαση, καθώς διεξάγονται μερικές ιστορικές εκδηλώσεις.

Μία από αυτές είναι και το Ράλλυ της Monza που έχει ξεκινήσει από το 1978 και πήρε το τωρινό του όνομα από το 2002. Τα τελευταία χρόνια μόνιμη συμμετοχή έχει και ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και φέτος από το αγαπημένο του πλέον ράλλυ!

Δίπλα του θα είναι πάλι ο Carlo Cassina, με τον Vale να έχει ως στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά και την περσινή κατάκτηση! Να σημειώσουμε ότι έχει κερδίσει και πάλι το 2006 και 2007. Φέτος ο γιατρός θα οδηγήσει το γνωστό του Ford WRC.

Απών θα είναι φέτος ο Romano Fenati που έσπασε την κλείδα του κατά τη διάρκεια προπόνησης. Παρόλ’ αυτά άλλες επώνυμες συμμετοχές θα είναι οι εξής: Ken Block, Tony Cairoli, Robert Kubica, Kurt Bush, Gigi Galli και ο Paolo Andreucci.

Σήμερα το πρωί θα γίνουν οι αναγνωριστικές διαδρομές, με τους οδηγούς και τους συνοδηγούς να εξοικειώνονται με τη διαδρομή και να προετοιμάζονται καταλλήλως. Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα και ο νικητής θα στεφθεί την Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

H Ducati στη Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έτσι θα κερδίσουμε τη Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα