• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Κατεβάζει χρόνους ο Miller!
Έριξε δυο δευτερόλεπτα τον προσωπικό του χρόνο
Νέα 28/11/2014 - 11:20

Χτες, δεύτερη ημέρα του ιδιωτικού τεστ της CWM-LCR Honda στη Μαλαισία, και ο μοναδικός αναβάτης της ομάδας που βρίσκεται εκεί, ο Jack Miller, κατάφερε να κατεβάσει κατά δυο δευτερόλεπτα τον καλύτερό του χρόνο στην πίστα της Sepang.

Ο Αυστραλός βρίσκεται στη Μαλαισία για ένα τριήμερο τεστ, με σκοπό να αρχίσει να εξοικειώνεται με την πολύ διαφορετική RC213V-RS, σε σχέση με την RCV1000R που είχε οδηγήσει στις δοκιμές της Βαλένθια.

Ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος πάνω από την πίστα, αλλά προτού αρχίσει η βροχή - το απόγευμα ως συνήθως - ο Miller πρόλαβε κι έκανε το 2:03,1 (την πρώτη ημέρα είχε κάνει 2:04,9). Μ’ αυτό το χρόνο, ο Αυστραλός θα ήταν κάπου στην 18η θέση του grid στο GP της Μαλαισίας.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την πρόοδο που κάνουμε πάνω στη μοτοσυκλέτα», ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός άσος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός οδηγός της σύγχρονης εποχής του MotoGP που κάνει απευθείας το άλμα από τη Moto3 στη MotoGP.

«Φαίνεται ότι αρχίζω και βρίσκω την εμπιστοσύνη που μου έλειπε πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ήμασταν γρήγοροι κάθε φορά που βγαίναμε από τα pits και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δοκιμάσαμε κι άλλο λάστιχο πίσω και μας πήγε καλά».

«Την τελευταία ημέρα θα κάνουμε μερικές μίνι προσομοιώσεις αγώνα για να δούμε που βρίσκομαι και από φυσικής κατάστασης όταν κάνω αρκετούς γύρους πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να είναι καλός ο καιρός», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Jack Miller.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα