• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Υπάρχει και το ζέσταμα!
Δυσκολεύεται ο Ισπανός με το στήσιμο της Honda του!
Νέα 13/09/2014 - 22:27

Με την πρώτη ημέρα να θεωρείται ουσιαστικά χαμένη λόγω της βροχής, ο Marc Marquez δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο που θα ήθελε για να βρει το ιδανικό στήσιμο για τη μοτοσυκλέτα του.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην καταφέρει - για πρώτη φορά φέτος και για πρώτη φορά από τον περσινό Γύρο της Βαρκελώνης - να πάρει θέση στην 1η σειρά της γραμμής εκκίνησης!

Πάντως, όπως προειδοποιεί ο Marquez, υπάρχει και το ζέσταμα αύριο, ώστε να προλάβει να επιλύσει τα όποια θέματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και να παρουσιαστεί δυνατός στον αγώνα.

«Είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν βρίσκομαι στην πρώτη σειρά, ίσως επειδή δεν έχουμε βρει ακόμα το καλύτερο set-up», σχολίασε ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Πάντως έχουμε το ζέσταμα αύριο, όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να βελτιωθούμε».

«Χτες όλες οι διαδικασίες έγιναν στο βρεγμένο και γι’ αυτό σήμερα δυσκολευτήκαμε κάπως να βρούμε το ιδανικό στήσιμο. Όπως και να ‘χει είμαι χαρούμενος γιατί νοιώθω άνετα στη μοτοσυκλέτα μου, που είναι σημαντικό για τον αγώνα, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να ανεβούμε στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Απίστευτος γύρος!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: Η pole στον Kallio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα