• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ3: H Ducati δυνατή και στο στεγνό!
Iannone και Dovizioso, μπροστά από Lorenzo-Marquez!
Νέα 13/09/2014 - 12:24

Το σκηνικό άλλαξε άρδην σήμερα στο Misano, με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει και τον ήλιο να ζεσταίνει όχι μόνο τους αναβάτες, αλλά και όσους έδωσαν το παρόν στην ιταλική πίστα.

Μπορεί ο καιρός να φόρεσε τα καλά του, ωστόσο ο καλύτερος χρόνος της ημέρας και στο στεγνό, πήγε σε μια Ducati! Χτες, στη βρεγμένη πίστα, ο Andrea Dovizioso ήταν ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος!

Σήμερα, ένας άλλος Andrea, o Andrea Iannone απέδειξε ότι αν δεν έπεφτε χτες στον πολύ γρήγορο γύρο του, θα είχε την ευκαιρία να πάρει αυτός την πρώτη θέση την Παρασκευή.

Το κατάφερε σήμερα κι έδειξε ότι η Ducati - έχοντας και το πλεονέκτημα των πρόσφατων δοκιμών στην πίστα - θα είναι υπολογίσιμη δύναμη και στις στεγνές συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες αργότερα μέσα στην ημέρα. Σ’ αυτό συνηγορεί και το πιο μαλακό ελαστικό που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Ο Jorge Lorenzo έβαλε από κάτω του τον Marqc Marquez, με τον Dani Pedrosa να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, οι οδηγοί της οποίας είχαν μεταξύ τους διαφορά στα τρία ακριβώς δέκατα! Άλλωστε οι πρώτοι 12 είχαν διαφορά κάτω από οχτώ δέκατα από τον πρώτο!

Ο Valentino Rossi ήταν στην έκτη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro που με αρωγό το φρέσκο μαλακό ελαστικό πήρε το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2. Αυτός ήταν ο στόχος και για το δίδυμο της Tech 3 και τόσο ο Bradley Smith, όσο και ο Pol Espargaro το πέτυχαν.

Οι Alvaro Bautista, Stefan Bradl και Yonny Hernandez έδωσαν μάχη για την τελευταία θέση που θα οδηγούσε απευθείας τον κάτοχό της στις ΚΑΤ2. Κερδισμένος ο πρώτος, που κατάφερε για 91 χιλιοστά του δευτερολέπτου να αφήσει πίσω του τον Γερμανό, με τον Κολομβιανό να ακολουθεί άλλα 42 χιλιοστά πιο πίσω.

Πολλή δουλειά έχει μπροστά του ο Cal Crutchlow, αν θέλει να πάρει μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις των ΚΑΤ1, καθώς η διαφορά του από τον Yonny Hernandez ήταν σχεδόν στο μισό δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 ΕΔ3: Αμφίρροπες μάχες!

« Προηγούμενο άρθρο

Παπαπαύλου και Καρακώστας στον τελικό του Red Bull!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα