• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Περίμεναν να με ακολουθήσουν!
Θέση στην 1η σειρά για πέμπτη φορά πήρε φέτος ο Ισπανός
Νέα 10/08/2014 - 01:29

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να εξασφάλισε θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα, ωστόσο ο ίδιος παραδέχτηκε ότι θα πετύχαινε κάτι καλύτερο, αν δεν περίμεναν «... τόσοι πολλοί να με ακολουθήσουν!»

«Προσπάθησα να γράψω έναν καλό χρόνο στις κατατακτήριες και μετά την πρώτη μου απόπειρα, ήμουν ικανοποιημένος με το χρόνο μου», ξεκίνησε να λέει ο Jorge. «Στη δεύτερη έξοδο ήθελα να βελτιωθώ, αλλά συνάντησα πολλούς που ήθελαν να με ακολουθήσουν κι έτσι δεν κατάφερα να οδηγήσω όπως πριν».

«Ήμουν μόλις δυο δέκατα πιο γρήγορος, αλλά τουλάχιστον ήταν αρκετό για να μου δώσει θέση στην πρώτη σειρά, που είναι πολύ καλό», πρόσθεσε ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στο αυριανό ζέσταμα θα ρίξει το βάρος στη σκληρή επιλογή πίσω ελαστικού, μιας και στα τέταρτα ελεύθερα δεν τα πήγε καλά με αυτό.

«Δοκιμάσαμε μια καινούργια ρύθμιση στις ΕΔ4 με το σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά δεν ήταν καλή. Πρέπει να κατανοήσουμε ποιο είναι το πρόβλημα, αν το ελαστικό δεν είναι καλό ή αν η ρύθμιση δεν ήταν καλή».

«Με τη μεσαία επιλογή, η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη, αλλά και όταν χτες χρησιμοποιήσαμε το σκληρό ελαστικό, αυτό δούλευε καλά. Αύριο στο ζέσταμα, θα δούμε αν η αίσθησή μας με το σκληρό θα είναι καλή», σχολίασε.

Επόμενο άρθρο »

Ο στόχος παραμένει ίδιος για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2: Δεύτερη pole για τον Kallio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα