• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: Δεύτερη pole για τον Kallio!
Στην πρώτη σειρά ο Rabat αλλά και ο Aegerter!
Νέα 09/08/2014 - 23:17

Σε μια πίστα που δεν του αρέσει κι ενώ τη χτεσινή ημέρα δεν ήταν καν στη δεκάδα, ο Mika Kallio κατάφερε να ξεχωρίσει σήμερα το απόγευμα (ώρα Αμερικής) και να πάρει τη δεύτερη φετινή του pole position!

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να κάνει έναν τόσο καλό χρόνο, μιας και στον τέταρτό του γύρο έγραψε 1:36.883, ένα χρόνο που κανείς στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Ο Kallio ήταν και ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:37!

Το δίδυμο της Marc VDS κυριάρχησε, με τον Tito Rabat να μην καταφέρνει να διεκδικήσει την pole εξαιτίας μιας πτώσης που είχε, ωστόσο το 1:37.056 που είχε κάνει νωρίτερα ήταν αρκετό για να του δώσει τη δεύτερη θέση.

Ο τρίτος της παρέας, ο Dominique Aegerter, έδειξε και αυτός καλά στοιχεία αν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους δυο αντιπάλους του. Αύριο οι τρεις τους υπόσχονται έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα.

Στα 70 χιλιοστά «παίχτηκε» η δεύτερη σειρά, με τον Jojann Zarco να παίρνει την τέταρτη θέση, αφήνοντας 4 χιλιοστά πίσω του τον Simone Corsi και λίγο πιο πίσω τον Maverick Vinales.

Την τρίτη του καλύτερη φετινή επίδοση πέτυχε ο Takaaki Nakagami, ο οποίος πήρε την έβδομη θέση, αφήνοντας όγδοο τον Sandro Cortese και ένατο τον Thomas Luthi. Οι διαφορές των οδηγών της Moto2 ήταν πολύ μικρές - εξαιρουμένων των τριών πρώτων - με τον τέταρτο Zarco και τον 14ο Simon να απέχουν λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Περίμεναν να με ακολουθήσουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Εύκολα πήρε την 8η pole ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα