• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3: 6η pole για Miller!
Φοβερές μάχες, οι 4 πρώτοι με διαφορά ένα δέκατο!
Νέα 09/08/2014 - 22:23

Ο Jack Miller εξασφάλισε την έκτη του φετινή pole position, οδηγώντας με πολύ ωραίο τρόπο τη μοτοσυκλέτα του κι έχοντας ξεπεράσει μια μικρή πτώση από το τέλος των τρίτων ελεύθερων δοκιμαστικών νωρίτερα.

Ο Αυστραλός είχε να αντιμετωπίσει δυο δυνατές Honda αλλά και την KTM του Romano Fenati, που πρόβαλαν αξιώσεις για την pole. Ωστόσο τόσο ο Efren Vazquez, όσο και ο Alex Marquez έμειναν 80 και 81 χιλιοστά πίσω από τον Αυστραλό, με τους δυο να γράφουν σχεδόν πανομοιότυπο χρόνο!

Ο Fenati ανοίγει τη δεύτερη σειρά, με τη διαφορά του από τον Miller να είναι μόλις στο ένα δέκατο, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του μετά το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στην Indianapolis.

Μαζί του στη δεύτερη σειρά ο Guevara αλλά και η μεγάλη έκπληξη της ημέρας, ο Jorge Navarro που κατάφερε στην πρώτη του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με καινούργια μοτοσυκλέτα, καινούργιους μηχανικούς και σε καινούργια πίστα, να πετύχει τον εκπληκτικό έκτο χρόνο!

Στην τρίτη σειρά οι McPhee, ο δεύτερος αναβάτης του Valentino Rossi,Bagnaia και ο Tonucci που ήταν και η καλύτερη Mahindra, που είχε μεγάλη διαφορά από τον Miguel Oliveira, που δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό όπως στις ΕΔ3.

Αντίστοιχα και ο Θανάσης Σίσσης δεν τα κατάφερε εξίσου καλά όπως και το πρωί (ώρα Αμερικής) μιας και δεν κατάφερε να επαναλάβει ένα χρόνο κάτω από το 1:42 και ως εκ τούτου έπεσε στην 23η θέση με τη διαφορά του από την κορυφή να αυξάνεται στο 1,3δ.

Επόμενο άρθρο »

Indy: Εύκολα πήρε την 8η pole ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3 ΕΔ3: 19 οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα