• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3 ΕΔ3: 19 οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Πρώτος ο Vazquez, βελτιώθηκε ο Fenati, καλός και ο Σίσσης
Νέα 09/08/2014 - 19:07

Χάρη στις καλές καιρικές συνθήκες, οι αναβάτες της Moto3 πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους θεατές που παραβρέθηκαν στην πίστα της Indianapolis και είναι χαρακτηριστικό ότι οι 19 πρώτοι οδηγοί είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

Ο Efren Vazquez γίνεται ο τρίτος αναβάτης που βλέπει το όνομά του στην πρώτη θέση αυτό το Σ/Κ, αφήνοντας πίσω του έναν θεαματικά βελτιωμένο Romano Fenati! Ο Ιταλός ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, αλλά σήμερα ήταν εντυπωσιακός κι έμεινε δεύτερος για μόλις ένα δέκατο.

Ο Vinales που είχε πάρει την πρώτη θέση χτες στις ΕΔ2, υποχώρησε σήμερα στην τρίτη θέση, τέσσερα μόλις χιλιοστά μπροστά από έναν πολύ δυνατό Miguel Oliveira, που είναι με διαφορά η καλύτερη Mahindra στην Indianapolis.

Ο Jack Miller δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση, μετά το δυνατό του ξεκίνημα στα πρώτα ελεύθερα, ωστόσο παραμένει πάντα κοντά στην κορυφή. Ο Niklas Ajo είχε καλή παρουσία, με τη διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται στα δυο δέκατα.

Πλην την Honda του Vazquez, οι υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή είναι αρκετά χαμηλά, με τους Masbou, McPhee και Alex Marquez να καταλαμβάνουν τις θέσεις 7, 8, και 9 αντίστοιχα. Τη δεκάδα έκλεισε ο Jakub Kornfeil.

Καλή παρουσία συνεχίζει να έχει στην αμερικανική πίστα ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος αν και ήταν 16ος σήμερα στην κατάταξη, εν τούτοις έχει καταφέρει να κατεβάσει τη διαφορά του από την κορυφή στο 0,8δ!

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: 6η pole για Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβερό στυλ έχει ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα