• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλή αρχή για Dovizioso
13ος, αλλά αισιόδοξος ο Crutchlow
Νέα 09/08/2014 - 13:27

Στη νέα - ανασχεδιασμένη - πίστα της Indianapolis, ο Andrea Dovizioso έκανε ενθαρρυντικό ξεκίνημα και με το τέλος της πρώτης ημέρας, φιγουράρει στην τέταρτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

Ο Ιταλός άσος της Ducati, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα δυο χρόνια, τόνισε την καλή αίσθηση που έχει πάνω στην Desmosedici του, αλλά και το γεγονός ότι θεωρεί πιο διασκεδαστική τη νέα μορφή της πίστας.

«Είμαι χαρούμενος, διότι είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή. Πιστεύω ότι σήμερα η πίστα θα βελτιωθεί κι άλλο κι έτσι δεν πρέπει να κοιτάμε ακόμα τους χρόνους. Η αίσθησή μου πάντως είναι καλή πάνω στην GP14», σχολίασε.

«Πρέπει φυσικά να βελτιωθούμε κι άλλο, όμως είμαστε όλοι πολύ κοντά σε χρόνους. Η νέα άσφαλτος και οι αλλαγές κάνουν πιο διασκεδαστικοί την πίστα και πραγματικά είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουμε εδώ», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Cal Crutchlow είχε μερικές ενοχλήσεις στα χέρια του, εξαιτίας της διπλής επέμβασης που έκανε στο καλοκαιρινό διάλειμμα, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια, πατά τη χαμηλή θέση που έχει στην κατάταξη.

«Τα πράγματα πήγαν όπως τα περιμέναμε. Δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις με τις μοτοσυκλέτες και η μια ήταν καλύτερη από την άλλη. Οι χρόνοι μας δεν είναι καλοί και δεν έχουμε σταθερότητα και πρέπει να βελτιωθούμε», σχολίασε.

«Παρά ταύτα, παραμένω αισιόδοξος παρά το ότι έχω ενοχλήσεις στα χέρια μου μετά την επέμβαση που έκανα μόλις πριν μερικές εβδομάδες. Όσο για τη νέα σχεδίαση της πίστας, δείχνει καλύτερη και είναι πιο ωραία να την οδηγείς».

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone ήδη σκέφτεται τη νέα χρονιά!

« Προηγούμενο άρθρο

Βελτιώθηκε ο Pedrosa στις ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα