• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone ήδη σκέφτεται τη νέα χρονιά!
Πολύ καλή παρουσία για τον Ιταλό την 1η ημέρα στην Indy
Νέα 09/08/2014 - 13:57

Ο Andrea Iannone συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ταχύτητά του, με τον Ιταλό άσο της Pramac Ducati να παίρνει τη δεύτερη θέση στα χτεσινά αποτελέσματα, πίσω μόνο από τον απόλυτο κυρίαρχο Marc Marquez!

Φυσικά ο Iannone - μετά την αλλαγή σχεδίων από πλευράς του Cal Crutchlow - θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα!

Μετά το τέλος και των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών, ο Iannone σχολίασε: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω καλή αίσθηση και αυτή η πίστα είναι πολύ ωραία για τη μοτοσυκλέτα μου. Συνήθως δυσκολευόμουν, αλλά φέτος και σήμερα έχουμε βελτιωθεί».

«Η άσφαλτος είναι πολύ καλή, τέλεια! Έχει βελτιωθεί πολύ και οι στροφές είναι πιο γρήγορες. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα φέτος και πολύ πιο διασκεδαστικά», πρόσθεσε.

Ο Ιταλός ήδη σκέφτεται τη νέα χρονιά, όταν και θα μοιράζεται το γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της Ducati με τον Dovizioso. «Είμαι τυχερός για τη νέα σεζόν! Πάντα ήθελα να πάω στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας! Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να δουλεύω σκληρά».

«Έχω διετές συμβόλαιο, καθώς πιστεύω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις από τώρα για το μέλλον. Θεωρώ ότι το 2016 θα είναι χρονιά ορόσημο, μια μεγάλη χρονιά για εμάς, όταν και θα μπορώ να παλεύω για νίκες».

Επόμενο άρθρο »

Φοβερό στυλ έχει ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Καλή αρχή για Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα