• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτιώθηκε ο Pedrosa στις ΕΔ2
Αλλά δεν του αρέσει η νέα σχεδίαση της πίστας
Νέα 09/08/2014 - 13:07

Μπορεί ο Dani Pedrosa - που σ’ ένα σημείο ήταν μέχρι και 16ος στη λίστα με τους χρόνους - να σημείωσε σπουδαία πρόοδο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές χτες, ωστόσο ο Ισπανός άσος του HRC δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις αλλαγές που έχουν γίνει στην πίστα της Indianapolis.

Ο Dani κατάφερε να κατεβάσει τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα το χρόνο του (!) στις ΕΔ2 και πήρε την πέμπτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Ωστόσο ο Ισπανός δεν συμφωνεί με τον ομόσταυλό του, ότι η νέα σχεδίαση της πίστας είναι πιο διασκεδαστική.

«Δεν μ’ αρέσει τόσο η νέα δομή... μου φαίνεται λιγότερο διασκεδαστική απ’ ότι ήταν πριν και αυτό επειδή έχουμε τρία σημεία λιγότερα για προσπεράσεις», σχολίασε ο Pedrosa.

«Καταφέραμε να βελτιωθούμε πολύ το απόγευμα και δοκιμάσαμε όλα τα ελαστικά, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά για να βρούμε ρυθμό και να ανακαλύψουμε το όριο της πίστας».

«Με κάθε γύρο που κάναμε, βελτιωνόταν και η πρόσφυση της πίστας, διότι η άσφαλτος καθάριζε και μας έδινε καλύτερο κράτημα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κοιτάξουμε να βρούμε το όριο αλλά κι ένα καλό συνδυασμό ελαστικών για τον αγώνα της Κυριακής», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια να κατέβουν κι άλλο οι χρόνοι: «Νομίζω ότι με τις αλλαγές θα μπορούμε να πάμε ως και οχτώ δευτερόλεπτα πιο γρήγορα! Πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό, να ετοιμάσουμε τόσο το κιβώτιο, όσο και τα ελαστικά».

Επόμενο άρθρο »

Καλή αρχή για Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Άρεσαν οι αλλαγές και στον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα