• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυο τα προβλήματα για τον Lorenzo
Η νευρική Μ1 και η φθορά στη δεξιά πλευρά του μπροστινού ελαστικού!
Νέα 26/06/2014 - 22:40

Ο Jorge Lorenzo ήταν τέταρτος σήμερα, πρώτη ημέρα του όγδοου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, έχοντας να αντιμετωπίσει μια νευρική μοτοσυκλέτα και φθορά (graining) στο μπροστινό ελαστικό.

 

«Για να είμαι ειλικρινής τα περίμενα αυτά τα προβλήματα, ειδικά το απόγευμα», παραδέχτηκε. «Η μοτοσυκλέτα είναι νευρική, παρά τη λύση που βρήκαμε στην Καταλονία, αν και τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ότι πριν».

 

«Παράλληλα είχαμε και φθορά (graininig) στο μπροστινό ελαστικό, κυρίως στη δεξιά του πλευρά. Μάλλον αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις μας, που ρίξαμε περισσότερο βάρος στο πίσω μέρος. Αύριο θα δοκιμάσουμε διαφορετικές ρυθμίσεις».

 

«Έχουμε αυτά τα δυο μεγάλα προβλήματα, αλλά τα πράγματα είναι γενικά λίγο καλύτερα, απ’ ότι συνήθως. Είναι πιο δύσκολο να κρατήσω σταθερό το ρυθμό μου, αλλά είναι καλύτερα τα πράγματα. Στην επιτάχυνση είμαστε λίγο απότομοι, αλλά σιγά-σιγά το φτιάχνουμε».

 

Ερωτηθείς για τα ελαστικά και για το αν μπορεί να βάλει την πιο μαλακή επιλογή για τους εργοστασιακούς (τη μεσαία γόμα), αποκρίθηκε: «Το μαλακό είναι πολύ μαλακό και δεν το δοκίμασα. Το μπροστινό είναι αυτό που θα έχουμε στον αγώνα. Το πίσω είναι το ίδιο με πέρυσι, απλά έχει άλλη κατασκευή».

 

Όπως ο Valentino Rossi, έτσι και ο Lorenzo είχε τη νέα εξάτμιση της Yamaha (Akrapovic) για την οποία σχολίασε: «Έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Για την ώρα και σε γενικές γραμμές φαίνεται καλύτερη. Γι’ αυτό τη χρησιμοποιούμε κι εδώ, για να τη δούμε και σε άλλη πίστα (σ.σ. την είχαν δοκιμάσει σε Βαρκελώνη και Aragon). Μάλλον θα αγωνιστούμε το Σάββατο μ’ αυτή».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez προειδοποιεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στόχος η πεντάδα αύριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα