• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος η πεντάδα αύριο!
Ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα ο Ιταλός
Νέα 26/06/2014 - 22:08

Ο Valentino Rossi έθεσε ως στόχο του να ολοκληρώσει τις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές μέσα στην πεντάδα. Σήμερα, ο θρύλος των GP ήταν στην έβδομη θέση και 0,633 πίσω από τον Aleix Espargaro.

 

«Μπορεί να είμαι έβδομος, αλλά είμαι ικανοποιημένος κυρίως γιατί ο χρόνος μου είναι γρήγορος. Είμαστε πολύ πιο γρήγοροι σε σχέση με πέρυσι. Ειδικά στην τελευταία έξοδο κάναμε κάποιες αλλαγές που μας βοήθησαν με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού και βελτιώσαμε το χρόνο μας».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όμως, διότι μετά από τρεις-τέσσερεις γύρους το πίσω ανεβάζει θερμοκρασία και αρχίζει να κουνιέται πολύ και αναγκαζόμαστε να μειώσουμε το ρυθμό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας για αύριο, να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να είμαστε έτοιμοι στις κατατακτήριες ώστε να ξεκινήσουμε από την πρώτη πεντάδα».

 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει με τη νέα εξάτμιση (Akrapovic) που έχει μαζί του στην Ολλανδία και την είχε δοκιμάσει στο πρόσφατο τεστ της Καταλονίας και στις ιδιωτικές δοκιμές της Aragon.

 

«Η Yamaha προσπάθησε να βελτιώσει το χαρακτήρα του κινητήρα και την απόδοση ισχύος στα χαμηλά. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, αλλά χάνουμε λίγο στα ψηλά. Το βασικό μου όμως πρόβλημα είναι ότι έχω τη νέα εξάτμιση σε μια μόνο μοτοσυκλέτα. Έτσι, επειδή χρειάζομαι να έχω δυο ίδιες μοτοσυκλέτες, από αύριο θα χρησιμοποιήσω την παλιά».

 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα άλλαζε όλα τα βάθρα που θα κατακτήσει φέτος, με μια νίκη! «Δύσκολο... όχι! Κι αυτό επειδή ελπίζω να πάρω περισσότερα από δέκα βάθρα μέχρι το τέλος και δέκα βάθρα είναι πολλά για μια νίκη!».

 

Επόμενο άρθρο »

Δυο τα προβλήματα για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2 ΕΔ2: Μπροστά ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα