• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2 ΕΔ2: Μπροστά ο Rabat!
Δεύτερος, προ του Aegerter, ένας πολύ καλός Lowes!
Νέα 26/06/2014 - 17:52

Ο Tito Rabat πέρασε στην πρώτη θέση των ΕΔ2, κάνοντας παράλληλα και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, για τη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Ισπανός δεν τα πήγε καλά το πρωί εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων με τη μοτοσυκλέτα του, ενώ πέρασε και ανάποδα στην pit lane και σύμφωνα με τους κανονισμούς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500€!

 

Ο Sam Lowes, με τα καινούργια χρώματα στη μοτοσυκλέτα του, κατάφερε να εντυπωσιάσει και να πετύχει το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας, μόλις 81 χιλιοστά πίσω από τον Rabat! Να σημειώσουμε πάντως ότι γνωρίζει την πίστα από την κατηγορία Supersport των SBΚ, στην οποία πέρυσι στέφθηκε Πρωταθλητής.

 

Τρίτος ο Dominique Aegerter, μπροστά από τον Jonas Folger που ήταν πρώτος το πρωί στις ΕΔ1. Στην πέμπτη θέση σκαρφάλωσε ο Jordi Torres, μπροστά από τον Johann Zarco που έριξε ένα δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο και μπήκε στη δεκάδα (6ος).

 

Βελτιωμένος και ο Sandro Cortese, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έβδομη θέση, με τον Mika Kallio να τον ακολουθεί και τους Ricky Cardus και Luis Salom να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στόχος η πεντάδα αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ2: Απόλυτος χρόνος για τον A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα