• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ2: Απόλυτος χρόνος για τον A.Espargaro!
Δύο Yamaha, δυο Honda και μια Ducati στην πεντάδα!
Νέα 26/06/2014 - 17:10

Φορώντας την πιο μαλακή επιλογή ελαστικού, που δικαιούται ως OPEN συμμετοχή, ο Aleix Espargaro κατάφερε να ανταπεξέλθει στο τελευταίο κομμάτι της πίστας - που «τιμωρεί» τις Yamaha - και να γράψει ένα φανταστικό 1:33.653! Ο χρόνος του αυτός είναι ο ταχύτερος γύρος που έχει γίνει στο Assen, κερδίζοντας το χρόνο του Casey Stoner που κρατούσε από το 2012 (1:33.713δ).

 

Στη δεύτερη θέση ο Marc Marquez, ο δεύτερος που έπεσε κάτω από το 1:34 σήμερα, ο οποίος όμως είχε πολλούς γύρους στο 1:34. Σταθερός στο 1:34 ήταν και ο τρίτος Dani Pedrosa, όπως και ο Jorge Lorenzo που ακολουθεί λίγο πιο πίσω.

 

Ο Andrea Iannone έβαλε την Ducati του στην πεντάδα, αφήνοντας εκτός για εννέα χιλιοστά τον Bradley Smith. Ο Valentino Rossi έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Βρετανό - 1:34.286 - αλλά επειδή ο Smith έκανε το χρόνο του τελευταίος, πήρε αυτός την έκτη θέση.

 

Ο Pol Espargaro δεν είχε απάντηση ούτε στο χρόνο του αδερφού του, ούτε στους εφτά αναβάτες μπροστά του, με τη διαφορά του από την κορυφή να αγγίζει τα οχτώ δέκατα. Bradl και Dovizioso κατάφεραν να μπουν μέσα στη δεκάδα και δεν ανησυχούν για τις αυριανές προβλέψεις του καιρού.

 

Ο καιρός είναι απρόβλεπτος, με την πιθανότητα βροχής αύριο να μην είναι μικρή. Αν όμως δεν βρέξει, ενδεχομένως να δούμε την πιο συναρπαστική μάχη για την είσοδο στη δεκάδα φέτος, με τη διαφορά του τέταρτου Jorge Lorenzo και του 11ου Alvaro Bautista να είναι μόλις τρία δέκατα!!

 

Ο Scott Redding ήταν η καλύτερη OPEN Honda, αλλά με διαφορά ένα δευτερόλεπτο πάνω από τον 11ο Bautista. Ο Cal Crutchlow επικράτησε της OPEN Ducati του Hernandez, ενώ ο Colin Edwards υποχώρησε στην 15η θέση το μεσημέρι.

 

Ο Nicky Hayden συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον καρπό του χεριού του κι έμεινε στην 17η θέση, ενώ επέστρεψε στο Assen και ο Danilo Petrucci - μετά τον τραυματισμό του - με τον Ιταλό να ολοκληρώνει στην 22η θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 ΕΔ2: Μπροστά ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ2: Φανταστικός στο τέλος ο Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα