• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ2: Φανταστικός στο τέλος ο Bastianini!
Καταπληκτικός χρόνος από τον Ιταλό, δεύτερος ο Miller!
Νέα 26/06/2014 - 16:22

Με έναν φανταστικό τελευταίο γύρο, ο 17ος το πρωί Enea Bastianini κατάφερε να πάρει την μπουκιά από το στόμα του Jack Miller σήμερα το μεσημέρι!

 

Ο Ιταλός ήταν καταπληκτικός και από τη στιγμή που απέκτησε εμπιστοσύνη με τη μοτοσυκλέτα του στην πίστα, έγραψε 1:42.366 που είναι μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον απόλυτο χρόνο που είχε πετύχει στις ΕΔ1 ο Miller!

 

Ο Αυστραλός έμεινε στη δεύτερη θέση και μάλιστα δυο δέκατα από τον αντίπαλό του, ενώ ακόμα πιο πίσω - τρίτος - ο Isaac Vinales που συνεχίζει να δείχνει δυνατός στην Ολλανδία.

 

Στην τέταρτη θέση ο Efren Vazquez, αλλά και πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον πρωτοπόρο, με τον Ισπανό να είναι και ο τελευταίος από τους αναβάτες που έπεσαν κάτω από το 1:43 σήμερα.

 

Αυτό δεν κατάφερε να κάνει ο πέμπτος Romano Fenati για τρία μόλις χιλιοστά! Ο Ιταλός πάντως βελτιώθηκε αρκετά και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις, ενώ το ίδιο κατάφερε και ο Niklas Ajo που πλασαρίστηκε στην εξάδα.

 

Έβδομος ο Alex Marquez, μπροστά από τον Jasper Iwema που αγωνίζεται εντός έδρας. Ένατος ο John McPhee, ένα δέκατο μπροστά από την καλύτερη Mahindra, που ήταν αυτή του Miguel Oliveira.

 

Εκτός δεκάδας ο Bagnaia (12ος), o Alex Rins (14ος, είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά), ο Danny Kent (15ος) και ο Karel Hanika (17ος). Binder και Oettl που τα είχαν πάει πολύ καλά το πρωί, έμειναν στην 21η και 24η θέση το μεσημέρι.

 

Ο Θανάσης Σίσσης βελτίωσε το χρόνο του και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή (1,3δ), αλλά στο δυνατό ανταγωνισμό της κατηγορίας δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι καλύτερο από την 19η θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ2: Απόλυτος χρόνος για τον A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Προβλήματα με τα Μέγαρα αύριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα