• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Misano: Ρεκόρ και pole για Sykes!
Ο πρώτος που σπάει το 1:35 στο Misano!
Νέα 21/06/2014 - 19:35

Ο Tom Sykes έγινε ο πρώτος αναβάτης που σπάει το όριο του 1:35 στην πίστα του Misano, σπάζοντας το ρεκόρ του Troy Corser που κρατούσε εδώ και τέσσερα χρόνια!

 

Ο Βρετανός πήρε τη δεύτερη φετινή του pole και παρά το ότι η ταχύτητα του Sykes στον ένα γύρο δεν αμφισβητείται από κανέναν - έχει 21 pole positions στην καριέρα του πια - η συγκεκριμένη μπορούμε να πούμε ότι αποτέλεσε μια μίνι έκπληξη. Άλλωστε, μέχρι πρότινος κυριαρχούσαν οι Aprilia και οι Ducati το Σ/Κ!

 

Πράγματι, ο Davide Giugliano ήταν και πάλι εκπληκτικός και στη δεύτερή του έξοδο έγραψε 1:35.079, το οποίο μόνο ο Sykes θα κέρδιζε με το 1:34.883 που έκανε με φρέσκο το ελαστικό των κατατακτηρίων.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά θα είναι και ο Sylvain Guintoli - για μια ακόμη φορά τρεις κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις - ενώ λίγο πιο πίσω θα ξεκινήσει ο Loris Baz που βελτιώθηκε στο τέλος της διαδικασίας. Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν και οι Marco Melandri και Toni Elias.

 

Ο τελευταίος μάλιστα είχε χρειαστεί να περάσει πρώτα από την SP1, αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία στη συνέχεια και κατάφερε να φέρει την υποδεέστερη Aprilia του στην έκτη θέση του αυριανού grid!

 

Ο Chaz Davies ανοίγει την τρίτη σειρά , ενώ δίπλα του θα είναι οι Jonathan Rea και Eugene Laverty, με τις Honda και τις Suzuki να δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο ρυθμό για να πλασαριστούν σε πιο μπροστά θέσεις.

 

Ο Niccolo Canepa ήταν η μοναδική EVO μοτοσυκλέτα που κατάφερε να πάρει μέρος στην SP2 και μάλιστα κατάφερε να πάρει τη δέκατη θέση, μπροστά από τους Alex Lowes και Leon Haslam.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano: Νίκη για Sykes στο 1ο σκέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano ΕΔ3: Διατηρείται μπροστά ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα