• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Misano ΕΔ3: Διατηρείται μπροστά ο Giugliano!
Κοντινοί χρόνοι, οι ένδεκα πρώτοι στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 21/06/2014 - 15:13

Ο Davide Giugliano παρέμεινε στην κορυφή και σήμερα, στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά που έγιναν νωρίτερα στην πίστα του Misano. Τόσο ο Sylvain Guintoli, όσο και ο Marco Melandri προσπάθησαν να γράψουν τον καλύτερο χρόνο, ωστόσο στα τελευταία λεπτά ο Ιταλός της Ducati εξασφάλισε την πρωτιά χάρη στο 1:36.125!

 

Στη δεύτερη θέση ένας άλλος Ιταλός, ο Marco Melandri, για μόλις 86 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Τρίτος ο Sylvain Guintoli, με τον Loris Baz να σκαρφαλώνει σήμερα στην τέταρτη θέση, σημειώνοντας τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Chaz Davies! Έκτος ήταν ο Tom Sykes, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο.

 

Ο Leon Haslam έδωσε μάχη για να πλασαριστεί στους δέκα πρώτους - που περνάνε απευθείας στην SP2 - και τα κατάφερε σημειώνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο, εις βάρος του Toni Elias που ολοκλήρωσε 11ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Ο Alex Lowes δεν κατάφερε να βελτιωθεί σε σχέση με χτες, αλλά διατήρησε τη θέση του μέσα στη δεκάδα και ήταν όγδοος σήμερα.

 

Παρά το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την Honda του, ο Jonathan Rea πήρε την ένατη θέση, με τον Eugene Laverty να είναι αυτός που ολοκλήρωσε τους οδηγούς που θα περάσουν απευθείας στο δεύτερο σκέλος της Superpole το απόγευμα.

 

Στις EVO, ο Niccolo Canepa συνεχίζει να είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα της υποκατηγορίας, ωστόσο σήμερα ήταν εντυπωσιακός και ο Sylvain Barrier! Ο Γάλλος πραγματικά κάνει θεαματική επιστροφή στα SBK, μετά από τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano: Ρεκόρ και pole για Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano ΕΔ2: Ο Giugliano σκορπίζει χαμόγελα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα