• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Misano ΕΔ2: Ο Giugliano σκορπίζει χαμόγελα!
Δίνει ελπίδες ο Ιταλός στην Ducati
Νέα 20/06/2014 - 22:37

Ο Davide Giugliano κατάφερε να ολοκληρώσει με τον ταχύτερο χρόνο, την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Misano. Ο Ιταλός κατάφερε να επικρατήσει σήμερα το απόγευμα, σε μια διαδικασία που διακόπηκε δυο φορές!

 

Στα τελευταία δέκα λεπτά των ΕΔ2, μετά από μια μεγάλη διακοπή με τους κριτές να καθαρίζουν την πίστα από τα απομεινάρια της μοτοσυκλέτας του Aaron Yates, ο Giugliano πέρασε στην πρώτη θέση.

 

Πριν την κόκκινη σημαία, όλα έδειχναν ότι ο Marco Melandri θα επαναλάμβανε το κατόρθωμα των ΕΔ1! Ωστόσο πρώτα ο Tom Sykes και στη συνέχεια ο Giugliano ήταν ταχύτεροι και τον πέρασαν.

 

Ακόμα μια σφιχτή διαδικασία, με τους πρώτους ένδεκα αναβάτες να χωρίζει μόλις ένα δευτερόλεπτο! Ο Sykes ήταν δεύτερος, μπροστά από τον Melandri, ενώ ο Chaz Davies εξασφάλισε την τέταρτη θέση, ολοκληρώνοντας το δυνατό ξεκίνημα της 1199 Panigale στον εντός έδρας αγώνα της.

 

Ο Loris Baz έκλεισε την πεντάδα, μπροστά από την καλύτερη Suzuki, αυτή του Alex Lowes. Πιο πίσω ο Sylvain Guintoli που δεν κατάφερε να βελτιωθεί στα τελευταία λεπτά, σε αντίθεση με τους συναθλητές του.

 

Θέση στη δεκάδα για τους Jonathan Rea και Eugene Laverty, ενώ ο Toni Elias ήταν ο κερδισμένος της «μάχης» που έδωσε με τον Leon Haslam για τη δέκατη θέση, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας.  

 

Στην υποκατηγορία των EVO, ο Niccolo Canepa ήταν ο πιο γρήγορος και πάλι, με τον Ayrton Badovini να είναι μόλις τρία δέκατα πιο πίσω του, ενώ ο πρωτοπόρος της υποκατηγορίας στο βαθμολογικό πίνακα, David Salom, ήταν 15ος.

 

Δείτε τους χρόνους και τα αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano ΕΔ3: Διατηρείται μπροστά ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano ΕΔ1: Το 1-2 έκανε η Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα