• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Misano ΕΔ1: Το 1-2 έκανε η Aprilia!
Marco Melandri και Sylvain Guintoli μπροστά από Davies-Sykes
Νέα 20/06/2014 - 15:20

Φρέσκοι από το 1-2 που έκαναν στο γύρο της Μαλαισίας πριν δυο περίπου εβδομάδες, οι αναβάτες της Aprilia, Marco Melandri και Sylvain Guintoli, κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του έβδομου γύρου των SBK στην πίστα του Misano.

 

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος, ο Marco Melandri - που τόνιζε ότι θα είναι ανταγωνιστικός και στην Ιταλία, μετά το διπλό που έκανε στην Sepang - έκανε 1:36.938 και όντας ο μόνος κάτω από το όριο του 1:37, πήρε την πρώτη θέση. Δυο δέκατα πιο πίσω, ακολούθησε ο Sylvain Guintoli.

 

Οι δυο τους έχουν ειδικό βάψιμο στις μοτοσυκλέτες τους, προς τιμήν του Loris Reggiani που κέρδισε στο Misano το 1987 και χάριζε στην Aprilia την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Στην τρίτη θέση έμεινε ο Chaz Davies (Ducati), ενώ ο Tom Sykes - που προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1 - υποχώρησε στο τέλος στην τέταρτη θέση.

 

Ακόμα μια Ducati, αυτή του Davide Giugliano, έκλεισε την πεντάδα των πρώτων. Ο Ιταλός ξεκίνησε δυνατά τον εντός έδρας αγώνα του, αφήνοντας πίσω του τον Loris Baz, το δίδυμο της Suzuki (Alex Lowes και Eugene Laverty) και τους Jonathan Rea και Toni Elias.

 

Στις EVO, ο Niccolo Canepa ήταν ο ταχύτερος κι έφερε την Ducati του στην 12η θέση, λίγο μπροστά από την Kawasaki του David Salom και την Bimota του Ayrton Badovini. Ο Sylvain Barrier επανήλθε πάνω στην EVO BMW του (μετά από τρεις μήνες που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού) και πήρε την 18η θέση.

 

Ο Claudio Corti ήταν 20ος πάνω στην MV Agusta του, χωρίς - όπως έγινε αιφνιδίως γνωστό - την υποστήριξη πλέον της Yakhnich Motorsport που αποχώρησε. Οι 30 αναβάτες που βρέθηκαν το μεσημέρι στην πίστα του Misano, είναι οι περισσότεροι που έχουμε δει από το 2009, όταν στο Donington Park οι συμμετέχοντες ήταν 31!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano ΕΔ2: Ο Giugliano σκορπίζει χαμόγελα!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Με 17” τροχούς το 2016!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα