• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με jet-lag για Pedrosa
Σήμερα δεν ήταν η ιδανική ημέρα για δοκιμές
Νέα 26/02/2014 - 16:51

Ο Dani Pedrosa δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τη βρώμικη και γλιστερή πίστα της Sepang, αλλά και το jet-lag που τον ταλαιπωρούσε κι έτσι σήμερα - πρώτη ημέρα του επαναληπτικού τεστ του MotoGP στην Μαλαισία - έμεινε στην έκτη θέση.

 

Ο Pedrosa, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Respol Honda στην Sepang2 μιας και ο Marquez έχει τεθεί εκτός εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί του πόδι, ολοκλήρωσε 47 γύρους κι είχε καλύτερο χρόνο στα 2:01.160. Έτσι, έμεινε 0,312 πίσω από τον Bautista, η Honda του οποίου ήταν η καλύτερη μοτοσυκλέτα την Τετάρτη.

 

Τις δυο ημέρες που απομένουν, ο Dani Pedrosa θα τις περάσει δουλεύοντας στη χαρτογράφηση του κινητήρα και στο γενικό set-up της RC213V. Οι χρόνοι ήταν πολύ πιο αργοί, σε σχέση με την τελευταία φορά που οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας (MotoGP) βρέθηκαν στην Μαλαισία, λόγω ενός αγώνα αυτοκινήτων που έγινε το περασμένο Σ/Κ.

 

"Σήμερα δεν ήταν η ιδανική ημέρα για δοκιμές. Η πίστα ήταν πιο βρώμικη από ποτέ και δεν υπήρχε πρόσφυση", επιβεβαίωσε ο Ισπανός άσος του HRC. "Ήταν δύσκολο να βρω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα μου, κάτι που έγινε μόνο προς το τέλος της ημέρας. Παράλληλα, είχα και μερικά προβλήματα με το jet-lag και δεν κατάφερα να κοιμηθώ αρκετά τις προηγούμενες ημέρες".

 

"Έτσι, από φυσικής κατάστασης, δεν νοιώθω και πολύ καλά. Όπως είπα όμως, στο τέλος της ημέρας τα πήγαμε λίγο καλύτερα. Θα δούμε αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καλύτερα σήμερα το βράδυ, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά αύριο", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 12:30

« Προηγούμενο άρθρο

Έντονη δυσαρέσκεια από Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα