• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έντονη δυσαρέσκεια από Lorenzo
Δοκιμάζουμε τα πάντα, αλλά η αίσθηση είναι η ίδια
Νέα 26/02/2014 - 16:29

Η δυσαρέσκεια ήταν έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Jorge Lorenzo, λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του δεύτερου επίσημου τεστ της μεγάλης κατηγορίας (MotoGP) στην Μαλαισία.

 

Ο Jorge σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο - 2:01.158 - μένοντας πίσω κατά 0,310 του δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο Alvaro Bautista. "Δεν έχουμε τη λύση για τα ελαστικά της Bridgestone. Τόσο το μαλακό, όσο και το σκληρό δεν δουλεύουν καλά με την Μ1.  Όλα δείχνουν ότι οι Yamaha δυσκολεύονται πιο πολύ με αυτά και δεν πρόκειται να μας δώσουν άλλα", τόνισε ο Ισπανός άσος.

 

"Για την ώρα δοκιμάζουμε τα πάντα, ό,τι διαφορετικό set-up μπορούμε, αλλά η αίσθηση είναι πάντα η ίδια στην πίστα", πρόσθεσε: "Προσπαθούμε να μιλήσουμε και να πείσουμε την Bridgestone να αλλάξει το ελαστικό, αλλά για την ώρα δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν αλλαγές. Πιστεύουν ότι αυτό το ελαστικό είναι πιο ασφαλές. Για μένα είναι το αντίθετο. Είναι πιο επικίνδυνο. Φαίνεται ότι δεν θα δώσουν άλλα ελαστικά φέτος κι έτσι πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτά τα δεδομένα".

 

Ερωτηθείς αν θα χρειαστεί να αλλάξει το οδηγικό του στυλ για να μετριάσει το πρόβλημα με τα ελαστικά, ο Lorenzo απάντησε: "Αν δεν είσαι ικανοποιημένος, μπορείς να κάνεις γυμναστική πάνω στη μοτοσυκλέτα και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο! Τα ελαστικά δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη στις εισόδους των στροφών, στο μέσο και στην επιτάχυνση".

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα με jet-lag για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μας π#δ#ξαν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα