• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 12:30
Συγκλονιστικός Aleix Espargaro, 2ος ο Rossi
Νέα 27/02/2014 - 07:02

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Sepang έχει ξεκινήσει και λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, ο συγκλονιστικός Aleix Espargaro κρατά την πρώτη θέση στους χρόνους! Οι συνθήκες σήμερα είναι αρκετά καλύτερες σε σχέση με χτες και ήδη πέντε αναβάτες έχουν πέσει κάτω από το όριο του 2:01.

 

Ο Aleix Espargaro, με το 2:00.581, έχει κάνει τον καλύτερο μέχρι στιγμής χρόνο στο δεύτερο τεστ της Μαλαισίας, βάζοντας την OPEN μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ελάχιστα πιο πίσω ο Valentino Rossi, με χρόνο στα 2:00.605, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να προσπαθεί να βρει καλή αίσθηση με τα νέα ελαστικά της Bridgestone.

 

Τις εξαιρετικά ελπιδοφόρες εμφανίσεις του - τουλάχιστον σε απόλυτους χρόνους - συνεχίζει ο Andrea Dovizioso, ο οποίος φέρνει την Ducati του στην τρίτη θέση μόλις δυο δέκατα από την κορυφή! Ο Alvaro Bautista που εντυπωσίασε χτες, έχει κατεβάσει ελάχιστα το χρόνο του και φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα κλείνει ο Stefan Bradl, που είναι και ο τελευταίος που βρίσκεται κάτω από το όριο του 2:01.

 

Ο Pol Espargaro συνεχίζει να δουλεύει μεθοδικά στη δορυφορική Yamaha της Tech 3 και έχει πλασαριστεί στην 6η θέση, λίγο πάνω από τέσσερα δέκατα πίσω από τον αδερφό του. Ο rookie στην κατηγορία προβληματίζει ήδη με την απόδοσή του τον Bradley Smith, τον δεύτερο οδηγό της Tech 3, ο οποίος είναι όγδοος και τρία δέκατα πίσω από τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2.

 

Ο Jorge Lorenzo προσπαθεί να βρει λύση στην φτωχή αίσθηση που έχει με τα νέα ελαστικά της Bridgestone, ένα θέμα για το οποίο παραπονέθηκε έντονα τόσο αυτός, όσο και ο Valentino Rossi χτες. Για την ώρα ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν πιέζει για τον απόλυτο χρόνο, δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του. Ο Lorenzo είναι έβδομος, ενώ δεν έχει καταφέρει να ρίξει το χρόνο του από χτες.

 

Ευχάριστη έκπληξη μέσα στη δεκάδα, αποτελεί η παρουσία του Yonny Hernandez στην ένατη θέση, ο οποίος είναι και η δεύτερη OPEN μοτοσυκλέτα στην κατάταξη, με διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Aleix Espargaro. Ο Κολομβιανός, για την ώρα, έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του την εργοστασιακή Honda του Dani Pedrosa για 0,144δ με τον Ισπανό του HRC να παραπονείται για έλλειψη ύπνου εξαιτίας του jet-lag.

 

Δείτε τους χρόνους στη δεύτερή μας φωτογραφία.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 II: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με jet-lag για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα