• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Granado στην Team Calvo το 2014
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην Moto3
Νέα 06/02/2014 - 09:50

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής έλαβε χώρα στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Eric Granado, μέχρι την Δευτέρα, όλοι θεωρούσαμε ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στην Mapfre Aspar, ωστόσο μια ανακοίνωση ανέτρεψε το σκηνικό.

 

Προβλήματα με τους χορηγούς - και από τις δυο πλευρές - οδήγησαν τον νεαρό Βραζιλιάνο στο να βρει εναλλακτική λύση για το 2014, με την Team Calvo - η οποία κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο με οδηγό τον Maverick Vinales - να επισημοποιεί την μετεγγραφή.

 

"Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων στην Team Calvo που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι με μια μεγάλη ομάδα", σχολίασε ο 17χρονος οδηγός. "Είμαι υπερήφανος που έχω την υποστήριξη των Red Bull και Mobil ως προσωπικών χορηγών αλλά και των Jaime Fernandez Aviles και Pablo Nieto (σ.σ. της Team Calvo) που έχουν μεγάλη εμπειρία και θα με βοηθήσουν να βελτιώσω τα αποτελέσματά μου αγώνα με τον αγώνα".

 

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Team Calvo έχει τρεις αναβάτες, με τον Granado να παίρνει θέση πλάι στους Isaac Vinales και Jakub Kornfeil, ενώ η ομάδα του Aspar στην Moto3 έχει μείνει με τον Juanfran Guevara.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang III: Μουρμούρες από το HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang III: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα