• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang III: Οι χρόνοι στις 14:00
Στο κυνήγι του Marquez τρεις Yamaha!
Νέα 06/02/2014 - 08:50

Αυτή την ώρα οι αναβάτες κάνουν το καθιερωμένο μεσημεριανό διάλειμμα, με τέσσερεις περίπου ώρες να απομένουν, για να ολοκληρωθεί το πρώτο επίσημο τεστ του MotoGP για το 2014.

 

Οι αλλαγές, σε σχέση με τους χρόνους στις 12 το πρωί (ώρα Μαλαισίας), είναι πολύ μικρές, μιας και αφού οι χρόνοι έπεσαν θεαματικά τις πρώτες ώρες στην Μαλαισία, οι περισσότεροι αναβάτες ξεκίνησαν προσομοιώσεις αγώνα, λίγο πριν το διάλειμμα, με τους εργοστασιακούς να ρίχνουν το βάρος στην κατανάλωση καυσίμου.

 

Μικρή βελτίωση - γύρω στις 13:00 το μεσημέρι - για τον Dani Pedrosa, ο οποίος κατάφερε σ' εκείνο το σημείο να ανέβει μια θέση (6ος) και να περάσει τον Dovizioso, ενώ ο Hayden για πρώτη φορά κατορθώνει να ρίξει τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από τα δυο δευτερόλεπτα, κερδίζοντας επίσης μια θέση (13ος).

 

Στην κορυφή παραμένει πρώτος ο Marc Marquez, η διαφορά του οποίου όμως από τον δεύτερο, έχει μειωθεί κάτω από τα δυο δέκατα! Ο Ισπανός έκανε μια πολύ καλή προσομοίωση αγώνα, με 15 γύρους κάτω από το 2:01, δουλεύοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση καυσίμου. Τρεις Yamaha είναι στο κυνήγι του Παγκόσμιου Πρωταθλητή - ο οποίος με τον 10ο γύρο του έσπασε το ανεπίσημο ρεκόρ του Stonerαπό το 2012 - με πιο δυνατή (πάλι) αυτή του Valentino Rossi!

 

Ο Vale ανακάμπτει συνεχώς (έχει ήδη κάνει προσωπικό ρεκόρ στην Sepang), κατεβάζοντας χρόνους και βρίσκοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του ώστε να αντιμετωπίσει το μεγάλο του περσινό πρόβλημα: το σταμάτημα. Παράλληλα δουλεύει και στην κατανάλωση καυσίμου, που κι εκεί δείχνει να έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον ομόσταυλό του. Ο τελευταίος πάντως έχει ανέβει και με χρόνο 1:59.866 είναι τρίτος, λίγο πάνω από ένα δέκατο μπροστά από τον συγκινητικό Aleix Espargaro!

 

Ο Ισπανός της Mobile Forward είναι όχι μόνο η καλύτερη OPEN, αλλά και μπροστά από δορυφορικούς κι εργοστασιακούς οδηγούς, έχοντας γράψει 1:59.998!! Ο Stefan Bradl ακολουθεί στην πέμπτη θέση, με τον Andrea Dovizioso να είναι έβδομος και τους Espargaro, Iannone και Bautista να ολοκληρώνουν τη δεκάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Granado στην Team Calvo το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φωτογραφικό 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα