• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang III: Μουρμούρες από το HRC
Καμμία αλλαγή στους χρόνους, στις 16:00
Νέα 06/02/2014 - 10:23

Το απαραίτητο μεσημεριανό διάλειμμα ολοκληρώνεται για τους αναβάτες του MotoGP, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το τέλος και της τρίτης ημέρας δοκιμών στην πίστα της Sepang.

 

Αυτή τη στιγμή στην πίστα βρίσκεται μόνο ο Katsuyuki Nakasuga - ο δοκιμαστής της Yamaha - ο οποίος συνεχίζει το γυρολόγιό του, ενώ σύντομα αναμένονται και οι υπόλοιποι αναβάτες να επιστρέψουν. Οι περισσότεροι, στις δυο τελευταίες ώρες που απομένουν, θα δοκιμάσουν κατά πάσα πιθανότητα προσομοιώσεις αγώνων, με βασικό τους μέλημα την κατανάλωση καυσίμου.

 

Νωρίτερα ήταν ο Marquez αυτός που έκανε μια εντυπωσιακή προσομοίωση με 15 γύρους σταθερά κάτω από το 2:01, ενώ διατηρεί την πρώτη θέση στους χρόνους. Πίσω του ο Valentino Rossi, ο οποίος σε συνεργασία με τον νέο του αρχιμηχανικό, δείχνει να έχει λύσεις στα βασικότερα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν πέρυσι. Ωστόσο αυτό που περιμένουμε από τον Ιταλό σούπερ-σταρ, για να έχουμε πληρέστερη εικόνα, είναι μια καλή προσομοίωση αγώνα με σταθερούς χρόνους!

 

Ο Lorenzo είναι πάντα τρίτος με τον Aleix Espargaro να είναι ο τέταρτος που έχει πέσει κάτω από το 2:00. Οι εμφανίσεις του τελευταίου, ειδικά συγκρινόμενες με τις OPEN συμμετοχές της Honda, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τους ανθρώπους του HRC να αρχίζουν να εκφράζουν ολοένα και πιο έντονα τη δυσαρέσκειά τους όσον αφορά την FTR-Yamaha. Συγκεκριμένα οι Suppo και Nakamoto υπογράμμισαν ότι "... η M1 του Aleix δεν είναι φιλοσοφίας OPEN"!

 

Στο στρατόπεδο της Ducati ο Dovizioso είναι ο καλύτερος οδηγός των κόκκινων, στην έβδομη θέση και με πολύ καλή διαφορά από την κορυφή: 0.837δ! Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα από το γκαράζ της Ducati, με τους αναβάτες της να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά που φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Μια ενδεχόμενη προσομοίωση αγώνα από τον Ιταλό, θα μας έδινε καλύτερη εικόνα της κατάστασης της Desmosedici, αν και οι τελευταίες πληροφορίες από την Μαλαισία λένε ότι ο Dovi ολοκλήρωσε τη δουλειά για σήμερα.

 

Επόμενο άρθρο »

Σημάδια πολέμου!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Granado στην Team Calvo το 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα