• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στην κορυφή ο Bradl!
Ξέραμε ότι η δυναμική μας ήταν μεγάλη
Νέα 05/02/2014 - 20:03

Ο Stefan Bradl είχε μια εξαιρετική παρουσία σήμερα, δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang, με τον Γερμανό άσο της LCR Honda να μην αφήνει τους εργοστασιακούς αναβάτες της Yamaha να παίρνουν θέση στην πρώτη τριάδα της κατάταξης.

 

Συγκεκριμένα ο Bradl έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα και απείχε μόλις τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Dani Pedrosa! Ο Γερμανός ολοκλήρωσε 52 γύρους και εστίασε την προσοχή του στη σταθερότητα στα φρένα και στην μπροστινή ανάρτηση.

 

"Σήμερα είμαι χαρούμενος. Είναι ωραίο που επέστρεψα μπροστά με τους Marc και Dani", σχολίασε ο Stefan. "Βελτιώσαμε το χρόνο μας περίπου ένα δευτερόλεπτο και κάναμε μερικές αλλαγές στο μπροστινό που με έκαναν να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα στα φρένα".

 

"Ξέραμε ότι η δυναμική μας μ' αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι μεγαλύτερη και σήμερα ήμασταν σταθεροί και γρήγοροι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο", πρόσθεσε. "Θα κάνουμε προσομοίωση αγώνα για να ολοκληρώσουμε το τριήμερο αυτό τεστ με μια καλή βάση για το μέλλον".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang III: Οι χρόνοι στις 12

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πιο χαρούμενος από χτες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα