• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πιο χαρούμενος από χτες!
Στόχος να βρούμε την περσινή αίσθηση πάνω στην Μ1
Νέα 05/02/2014 - 19:45

Ο Jorge Lorenzo έπεσε στην έκτη θέση τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας, ωστόσο σήμερα παρουσιάστηκε περισσότερο χαρούμενος στις δηλώσεις του, σε σχέση με χτες.

 

Στην πρώτη ημέρα των δοκιμών, κάποιες αλλαγές στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας (για να αντισταθμίσει τον περιορισμό των 20lt καυσίμου) έκαναν περισσότερο νευρική τη μοτοσυκλέτα του, ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε με μεγαλύτερη επιτυχία σήμερα. "Σήμερα, πέρα από τη θέση που δεν είναι ιδανική, κάναμε ένα βήμα μπροστά", σχολίασε.

 

"Κάναμε αλλαγές στα ηλεκτρονικά και η εμπιστοσύνη μου στη μοτοσυκλέτα είναι μεγαλύτερη. Μοιάζει περισσότερο στην περσινή. Μπορώ να κρατήσω σταθερό ρυθμό και να είμαι πιο γρήγορος στον ένα γύρο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλειά, καθώς οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί. Σήμερα όμως είμαι πιο χαρούμενος από χτες", πρόσθεσε.

 

"Έκανα το χρόνο μου στις 15:30 που είχε περισσότερη ζέστη κι έτσι είναι προφανές ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Στόχος μας σήμερα δεν ήταν ο χρόνος, αλλά να βρούμε την αίσθηση που είχα πέρυσι. Οι αντίπαλοί μας εδώ είναι πολύ, πολύ γρήγοροι και ειδικά ο Marc. Οι άλλοι τέσσερεις-πέντε όμως είναι πολύ κοντά σε ρυθμό", συνέχισε να λέει.

 

Τέλος, ο Lorenzo δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από το νέο μαλακό και σκληρό της Bridgestone, τα οποία μάλιστα είπε ότι "...δεν είναι καλά" για την εργοστασιακή M1, ενώ μίλησε και αυτός με κολακευτικά λόγια για τον εξαιρετικό Aleix Espargaro. Espargaro είναι πολύ γρήγορος κι βελτιώθηκε πολύ πέρυσι. Έχουν ένα πιο μαλακό ελαστικό από εμάς (σ.σ. ασύμμετρο) και είναι μάλλον μισό δευτερόλεπτο ή έξι δέκατα πιο γρήγοροι. Προφανώς όμως είναι γρήγορος, διότι ο Colin δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Δοκιμάσαμε και τις δυο επιλογές ελαστικών και ήταν πράγματι άσχημες για την Yamaha, ειδικά στα δεξιά. Δεν μπορείς να σταματήσεις το σπινάρισμα σε μερικά σημεία", υπογράμμισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην κορυφή ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Άλλη μια θετική ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα