• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang III: Οι χρόνοι στις 12
4 κάτω από το 2:00, μπροστά ο Marquez!
Νέα 06/02/2014 - 06:51

Η δράση στην πίστα της Μαλαισίας έχει ξεκινήσει κάτι παραπάνω από δυο ώρες τώρα και οι χαμηλές πρωινές θερμοκρασίες στην Sepang, βοήθησαν τους αναβάτες να κατεβάσουν κι άλλο τους χρόνους τους! Αυτή τη στιγμή, έχουμε τέσσερεις οδηγούς κάτω από τα δυο λεπτά!

 

Πρώτοι στην πίστα σήμερα, βγήκαν οι Lorenzo, Rossi και Marquez με τον πρώτο να ξεκινά δυνατά και να κάνει 1:59.8 πολύ γρήγορα, παίρνοντας την πρώτη θέση! Ο τρίτος γύρος του Ισπανού άσου της Yamaha ήταν επίσης κάτω από τα δυο λεπτά, με τον Stefan Bradl - μετά από δέκα λεπτά - να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Jorge.

 

Οι χρόνοι σταδιακά έπεφταν με τον Valentino Rossi να κάνει την "επίθεσή" του και αρχικά να περνάει δεύτερος για να εκθρονίσει στη συνέχεια τον ομόσταυλό του, χάρη σ' ένα πολύ καλό 1:59.727! Ένα λεπτό όμως αργότερα, ήταν η σειρά του τρομερού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με τον Marquez να γράφει 1:59.553 και να σπάει το ανεπίσημο ρεκόρ του Stoner από το 2012 (1:59.607)!

 

Ο Ισπανός κρατάει την πρώτη θέση, με τον Rossi να είναι δεύτερος και μόλις 0.194 πίσω από τον νεαρό οδηγό του HRC. Στην τρίτη θέση, λίγο πάνω από ένα δέκατο πίσω από τον Ιταλό, ο Jorge Lorenzo, με τον καθηλωτικό Aleix Espargaro να συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο πάνω στην OPEN μοτοσυκλέτα του, όντας ο τέταρτος της παρέας που πέφτει κάτω από τα δυο λεπτά!

 

Στο χαμηλό 2:00 είναι ο Stefan Bradl, που για την ώρα είναι στην πέμπτη θέση, με τον Dovizioso να παρουσιάζεται ακόμα πιο βελτιωμένος σήμερα και να φιγουράρει στην έκτη θέση, με διαφορά 0.837δ από την κορυφή! Στην έβδομη θέση ο Dani Pedrosa - είχε μια μικρή έξοδο 40 λεπτά περίπου μετά την έναρξη - με τους Espargaro (Pol), Iannone και Bautista να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Έξοδο στην αμμοπαγίδα είχε και ο Cal Crutchlow, ο οποίος είναι στην 12η θέση με διαφορά εφτά δέκατα από τον ομόσταυλό του. Ο Bradl είναι αυτός που έχει πέσει μέχρι στιγμής, μάλιστα στην πρώτη στροφή όπου είχε τραυματίσει τον αστράγαλό του πέρυσι τον Οκτώβρη, αλλά γρήγορα κατάφερε να επανέλθει. Ο Hayden είναι στην 14η θέση, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον De Puniet, με τον Redding να συνεχίζει τη σταθερή του βελτίωση στους χρόνους. Ο νεαρός Βρετανός παραμένει ωστόσο χαμηλά, στην 21η θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Κοντά στην κορυφή ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα