• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δύσκολη ημέρα
Δουλειά σε φρένα, συμπλέκτη και χαρτογράφηση
Νέα 04/02/2014 - 16:54

Ο Dani Pedrosa κατάφερε να βελτιωθεί αισθητά το απόγευμα, και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, με το τέλος των δοκιμών την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία. Ο Pedrosa ήταν έβδομος στη σχετική λίστα, αλλά το απόγευμα ανέβασε ρυθμό και χάρη στο 2:00.906 έμεινε πίσω μόνο από τον ομόσταυλό του και τον Rossi.

 

"Ήταν μια μεγάλη, δύσκολη ημέρα", παραδέχτηκε. "Κάναμε πολλούς γύρους και παρά το ότι είμαστε ακόμα φρέσκοι, καθώς είναι η πρώτη ημέρα, αυτό θα βγει αύριο στην πίστα. Το διασκέδασα, διότι δεν είχα ανέβει στη μοτοσυκλέτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήθελα κιόλας να δω πως θα ένιωθα μετά την εγχείριση πέρυσι".

 

"Δουλεύουμε στα φρένα και στην πρόσφυση του πίσω μέρους. Είχα ακριβώς την ίδια μοτοσυκλέτα όπως και στην Βαλένθια και δούλεψα κυρίως με τον συμπλέκτη, το πίσω φρένο και τη χαρτογράφηση του κινητήρα. Πέρυσι ήμασταν αρκετά καλοί στα φρένα. Ακόμα δεν γνωρίζω καλά τη μοτοσυκλέτα κι έτσι πρέπει να βρω τα θετικά και τα αρνητικά της σημεία. Όπως και να 'χει, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στα φρένα και στην πρόσφυση", πρόσθεσε.

 

"Στην αρχή η πίστα ήταν λίγο βρώμικη, αν πήγαινες πιο πολύ μέσα, ωστόσο η αγωνιστική γραμμή βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και φαντάζομαι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερη. Χρειαζόμαστε φυσικά χρόνο για να δουλέψουμε, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο οδηγικό στυλ (σ.σ. ανάμεσα στην τωρινή και την περσινή RC213V)", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχουμε τις λύσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Ι: Με τον αέρα του Πρωταθλητή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα