• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έχουμε τις λύσεις!
Νιώθω καλά και είμαι σε καλή κατάσταση
Νέα 04/02/2014 - 17:50

Ο Valentino Rossi ήταν όλο χαμόγελα, καθώς έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα τη νέα χρονιά, στην πίστα της Μαλαισίας. Ο θρύλος των GP ήταν δεύτερος στο τεστ της Sepang, πίσω μόνο από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, σημειώνοντας χρόνο στο 2:00.804.

 

Ο Rossi, ο οποίος πλέον έχει καινούργιο αρχιμηχανικό στο γκαράζ του, υπογράμμισε ότι ήδη από την πρώτη ημέρα σημείωσε σημαντική πρόοδο, καθώς στόχος του είναι να εξαλείψει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπισε το 2013.

 

"Είμαι χαρούμενος με την πρώτη ημέρα, είναι μια καλή αρχή", σχολίασε ο Ιταλός σούπερ-σταρ, ο οποίος σε κανένα χρονικά σημείο δεν έπεσε κάτω από την τρίτη θέση στη λίστα με τους χρόνους. "Νιώθω καλά και είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος διότι ήμασταν πολύ γρήγοροι και πάντα ήμασταν στους πρώτους τρεις".

 

"Δουλέψαμε πολύ στη μοτοσυκλέτα και στα νέα εξαρτήματα, προσπαθώντας να βελτιώσουμε τα προβλήματά μου. Ήδη έχουμε βρει λύσεις. Είμαι χαρούμενος, διότι νιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και κατάφερα να κάνω το 2:00, που ήταν και ο στόχος μου. Ήταν μια θετική ημέρα", πρόσθεσε.

 

Ο Vale ήταν ο πρώτος από τους εργοστασιακούς που βγήκε στην πίστα και κατάφερε για ένα σύντομο διάστημα, πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, να φιγουράρει στην πρώτη θέση. Το απόγευμα τον πέρασε ο ομοσταυλός του, αλλά με μια σειρά γρήγορων γύρων προς το τέλος, ο Rossi κατάφερε να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Θετικά και στις δυο

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δύσκολη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα