• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος
Περίμενα πολλά περισσότερα στη Laguna
Νέα 03/10/2013 - 12:22

Ο Sylvain Guintoli πιστεύει ότι έχει το ρυθμό να παλέψει για νίκες, παρά τα μέτρια αποτελέσματά του στη Laguna Seca. Ο Γάλλος έφτασε στην Αμερική με διαφορά από τον Sykes στους οχτώ βαθμούς και πήρε την pole position, δείχνοντας ικανός για νίκη-ες το περασμένο Σ/Κ.

 

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ευνοϊκά για τον αναβάτη της Aprilia, ο οποίος άφησε τη Laguna με τη διαφορά του από την κορυφή να έχει φτάσει τους 24 βαθμούς, χάνοντας και τη δεύτερη θέση από τον ομόσταυλό του στο βαθμολογικό πίνακα.

 

"Για να είμαι ειλικρινής ήταν απογοητευτικός ο δεύτερος αγώνας. Περίμενα πολλά περισσότερα, μετά την καλή αρχή που έκανα. Πίστευα ότι μπορούσα να περάσω τους Tom και Eugene, αλλά αντι γι' αυτό δέχτηκα επίθεση από τον Melandri και τον Giugliano κι έχασα επαφή με τους μπροστά. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος κι όταν χάσεις μερικά μέτρα, είναι δύσκολο να καλύψεις το κενό", σχολίασε ο Guintoli.

 

"Όπως και στον πρώτο αγώνα, όταν περιβάλλομαι από άλλους κάτι μου λείπει! Δεν μπορώ να διατηρήσω το ρυθμό που έχω όταν οδηγώ μόνος μου, όπως στις δυο πρώτες εκκινήσεις του 1ου αγώνα. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψω, μιας και δεν κάναμε καμμία αλλαγή στη μοτοσυκλέτα ανάμεσα στους δυο αγώνες. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος μιας και δεν μου λείπει η ταχύτητα", ολοκλήρωσε ο Γάλλος, ο οποίος περιμένει στον επόμενο αγώνα στο Magny-Cours (αυτό το Σ/Κ) να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος.

 

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποίηση για Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα