• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί
Δεν τα παρατά ο Ιταλός της BMW
Νέα 03/10/2013 - 11:48

Ο Marco Melandri δεν παραδίδει τα όπλα και είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι η διαφορά του στο βαθμολογικό πίνακα έχει φτάσει τους 42 βαθμούς από τον Tom Sykes.

 

Έχοντας χάσει το βάθρο στον πρώτο αγώνα της Laguna, μόλις στον τελευταίο γύρο όταν κι έπεσε στην 4η θέση, η τύχη χαμογέλασε στον Ιταλό στο δεύτερο σκέλος όταν κέρδισε τον Tom Sykes λίγες στροφές πριν το τέλος του αγώνα. Πάντως, με δυο μόλις γύρους να απομένουν, ο Melandri έχει πολλή δουλειά μπροστά του - τόσο στο Magny-Cours όσο και στη Jerez - αν θέλει να παραμείνει στη μάχη για τον Τίτλο.

 

"Ήταν θετική ημέρα. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, ακόμα κι αν πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσα", εξήγησε ο Melandri. "Δυστυχώς, στα πρώτα κομμάτια των αγώνων δυσκολεύομαι με το μπροστινό και χρειάζομαι χρόνο για να φτάσω τους μπροστά. Κάτι τέτοιο (σ.σ. χρόνο, μιας και ο 1ος αγώνας μειώθηκε στους 12 γύρους) δεν είχα στον πρώτο, αλλά στο δεύτερο αγώνα κατάφερα να πιέσω στο δεύτερο μισό και να φτάσω στο βάθρο. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί διαθέσιμοι. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θέλω να κερδίσω μερικούς αγώνες ακόμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος

« Προηγούμενο άρθρο

H Γκοργκόλης Α.Ε. στο Scooter Festival

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα