• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση για Sykes
Αυξήθηκε η διαφορά του στην κορυφή
Νέα 03/10/2013 - 12:50

Ο Tom Sykes είναι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με δυο μόλις γύρους να απομένουν για το τέλος και της φετινής σεζόν. Ο Βρετανός κατάφερε και πήρε τη νίκη στο πρώτο σκέλος, ενώ έδειχνε ικανός να κάνει το double, καθώς πήρε κεφάλι στο δεύτερο μετά από μόλις τέσσερεις γύρους.

 

Ωστόσο ο αναβάτης της Kawasaki θα αντιμετώπιζε προβλήματα με την πρόσφυση και παρά το ότι κατάφερνε για μεγάλο διάστημα να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των πίσω του - χάρη στις τέλειες γραμμές του - εν τέλει δεν απέτρεψε την προσπέραση του Laverty, με περίπου ένα γύρο να απομένει. Στη συνέχεια, αν κι έχασε τη μάχη και από τους Giugliano και Melandri, η συνολική του παρουσία στη Laguna σημαίνει ότι έχει μια διαφορά 23 βαθμών από τον δεύτερο Laverty.

 

"Ήταν ωραία που κέρδισα τον πρώτο αγώνα και οδηγούσα για μεγάλο διάστημα τον δεύτερο, αλλά για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ είχαμε θέμα με την πρόσφυση", δήλωσε ο Sykes. "Ήμασταν πίσω έξι ή εφτά δέκατα από τους καλύτερούς μας χρόνους σε ίδιες συνθήκες πίστας και πρέπει να δούμε γιατί συνέβη αυτό. Γνωρίζαμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας εδώ. Διευρύναμε τη διαφορά μας στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά θα ήταν ωραία να είχαμε πάρει και το δεύτερο βάθρο! Μπορούμε να βελτιωθούμε κι ακολουθούν μερικές καλές πίστες. Δουλέψαμε σκληρά όλο το Σ/Κ και πήραμε μια νίκη".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Rea & Haslam μαζί και το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα