• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK ΚΑΤ1: Κυρίαρχος ο Laverty
Εκπληκτικός ο Niccolo Canepa στη 2η θέση!
Νέα 28/09/2013 - 08:18

O Eugene Lavertyσκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της κατάταξης, στις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές στη Laguna Seca για το Πρωτάθλημα των SBK, αφήνοντας στη δεύτερη θέση έναν εντυπωσιακό Niccolo Canepa!

 

Η διαδικασία είχε φρενήρη ρυθμό και οχτώ συνολικά αναβάτες κατάφεραν να κάνουν χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας που κατέχει ο Troy Bayliss από το 2004. Ο Laverty, λίγο μετά τα μέσα της διαδικασίας, κατάφερε να πετύχει 1:24.482. Ο χρόνος αυτός θα του χάριζε την πρώτη θέση, αν και στο τέλος ένας εκπληκτικός Canepa - αντικαταστάτης του Checa στην Alstare Ducati - κατάφερε να τον πλησιάσει στα 13 χιλιοστά!

 

Στην τρίτη θέση είχαμε τον Tom Sykes, με τον Marco Melandri να ακολουθεί τέταρτος. Για δεύτερη συνεχή φορά, μετά το ντεμπούτο του στον προηγούμενο γύρο της Τουρκίας, ο Toni Elias ήταν πολύ καλός και πλασαρίστηκε στη πεντάδα, μπροστά από τον Giugliano. Ο Guintoli στις πρώτες κατατακτήριες δεν κατάφερε παρά μόνον τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Chaz Davies, ο οποίος ήταν πρώτος στις ΕΔ1, αυτή τη φορά έμεινε στη δέκατη θέση. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK KAT2: Δυνατός στο τέλος ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge: Θέμα με τα φρένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα