• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jorge: Θέμα με τα φρένα
"Aνταγωνιστικοί είτε κάνει ζέστη, είτε όχι!"
Νέα 28/09/2013 - 00:44

Ο Jorge Lorenzo ήταν εκνευρισμένος με τα προβλήματα στα φρένα που είχε κατά τη διάρκεια των πρώτων δυο ελευθέρων δοκιμών, στην πίστα της Aragon. Ο Lorenzo είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί - 1:49.753 - ωστόσο δεν τα κατάφερε εξίσου καλά και το απόγευμα, μένοντας στην τέταρτη θέση 0.418 πίσω από το χρόνο του Marquez.

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha - νικητής στα δυο τελευταία GP σε Silverstone και Misano - παρουσιάστηκε μπερδεμένος με το τέλος της σημερινής ημέρας: "Περίμενα να είμαι ανταγωνιστικός από την αρχή, διότι τον Ιούνιο είχα κάνει ένα ταχύτατο γύρο (1:48.0) εδώ, τέσσερα δέκατα πιο κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου".

 

"Σήμερα όμως είχαμε περισσότερα προβλήματα. Ειδικά στα φρένα, το μπροστινό δίπλωνε, χωρίς να ξέρουμε το τι ακριβώς συνέβαινε. Όπως και να έχει πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να σκεφτόμαστε ότι θα βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Προσπαθήσαμε να τη βελτιώσουμε και το πρωί, αλλά χωρίς επιτυχία. Η αίσθησή μου είναι χειρότερη από το τεστ του Ιουνίου που έγινε στην πίστα της Aragon. Οι άλλοι βελτιώνουν το ρυθμό τους, ωστόσο κι εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Μπορούμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να είμαστε ανταγωνιστικοί είτε κάνει ζέστη, είτε όχι".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK ΚΑΤ1: Κυρίαρχος ο Laverty

« Προηγούμενο άρθρο

Ευδιάθετος ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα