• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK KAT2: Δυνατός στο τέλος ο Melandri!
Στέρησε την πρώτη θέση από τον φοβερό Canepa!
Νέα 28/09/2013 - 08:30

Ο Marco Melandri ήταν αυτός που κατάφερε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αρπάξει την πρώτη θέση, στις δεύτερες κατατακτήριες δοκιμές της Αμερικής για το Πρωτάθλημα των SBK, που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στη Laguna Seca.

 

Εκείνος όμως που έδειχνε ικανός να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση ήταν ο Niccolo Canepa - ο αντικαταστάτης του Checa πάνω στην 1199 Panigale - με τον Ιταλό να οδηγεί εντυπωσιακά την ιταλίδα του και να ήταν μάλιστα ο πρώτος που έπεφτε κάτω από το όριο του 1:24! Πάντως και ο ρυθμός του Melandri ήταν εντυπωσιακός, με τον αναβάτη της BMW να κάνει μια σειρά από γρήγορους γύρους και να χάνει μόνο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Στο τέλος, ο Melandri κατάφερε να βελτιωθεί και σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:23.775 στέρησε τη χαρά από τον συμπατριώτη του στη δεύτερη θέση, ο οποίος αναμφίβολα είναι αυτός που κλέβει την παράσταση με τις μέχρι τώρα δυνατές του εμφανίσεις. Ο Tom Sykes - σε μια πίστα που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί - κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση για μεγάλο διάστημα, προτού πέσει στην τρίτη θέση.

 

Ο μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο, Sylvain Guintoli, είναι στην τέταρτη θέση, με τον Chaz Davies να βελτιώνεται στις ΚΑΤ2 και να κλείνει την πεντάδα. Η έκτακτη συμμετοχή, Danny Eslick (Suzuki) κατάφερε να κάνει τον έκτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τους Giugliano και τον Laverty, που είχε πάρει την πρώτη θέση στις ΚΑΤ1. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Haslam και Badovini, με τον τελευταίο να έχει και μια πτώση.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3 ΕΔ3: 1ος ο I.Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

SBK ΚΑΤ1: Κυρίαρχος ο Laverty

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα