• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αύριο τα σπουδαία!
Pedrosa: Θετική η δεύτερη θέση!
Νέα 21/04/2013 - 00:59

Οδηγώντας με το εξαιρετικά εντυπωσιακό του στυλ, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position στη μεγάλη κατηγορία, σε μια πίστα που όπως δείχνουν τα πράγματα, τείνει να γίνει μια από τις αγαπημένες του! Με χρόνο στο 2:03,021 ήταν πρώτος στις ΚΑΤ2, κάτι που ασφαλώς τον ικανοποίησε, ωστόσο έσπευσε να υπογραμμίσει ότι τα σπουδαία είναι αύριο!

 

"Φυσικά είμαστε χαρούμενοι, διότι πήραμε την πρώτη μας pole!", τόνισε ο 20χρονος αναβάτης. "Γνωρίζαμε από πριν ότι θα μπορούσαμε να παλέψουμε για την pole, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε μια διαδικασία. Οι Dani και Jorge είναι γρήγοροι, αλλά καταφέραμε να τους περάσουμε. Αύριο είναι τα σπουδαία, που έχουμε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, από πλευράς φυσικής κατάστασης και πολλές αλλαγές κατεύθυνσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, διότι το αυριανό είναι που μετράει και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!"

 

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του νεοφερμένου στην κατηγορία, Marquez, θα είναι ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, ο οποίος αφήνει πίσω του την μάλλον απογοητευτική του εμφάνιση στο Κατάρ και δείχνει έτοιμος να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη! "Η όλη διαδικασία ήταν κάπως πιεσμένη, μιας και σε 15 λεπτά έχεις χρόνο μόνο για τέσσερεις καλούς γύρους", τόνισε ο Dani. "Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν είχαμε προβλήματα κίνησης και μπόρεσα να συγκεντρωθώ και να κάνω ένα γρήγορο γύρο. Η δεύτερη θέση στο grid είναι θετική εξέλιξη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την πρόσφυση του πίσω μέρους και να εργαστούμε κατάλληλα ώστε να κάνουμε ένα δυνατό αγώνα!".

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στα φρένα για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Austin: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα