• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Austin: ΚΑΤ
Ο Redding την pole, 7ος ο Espargaro!
Νέα 21/04/2013 - 00:36

Δυναμικός ο Scott Redding, κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position σε οποιαδήποτε κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ δίπλα του θα πάρουν θέση οι Takaaki Nakagami και Nico Terol.

 

Ο Redding, ο οποίος κρατά τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 στο Austin, σημειώνοντας χρόνο 2:10,577! Ο Βρετανός ήταν εντυπωσιακός και άφησε πίσω του σχεδόν εφτά δέκατα τον δεύτερο Nakagami. Δυο δέκατα πιο πίσω από τον Ιάπωνα, βρέθηκε ο Nico Terol, ο οποίος και παίρνει θέση στην πρώτη σειρά του grid για πρώτη φορά στην μεσαία κατηγορία. Την πεντάδα κλείνουν οι Esteve Rabat και Dominique Aegerter.

 

Οι πτώσεις δεν έλειψαν από τις απογευματινές κατατακτήριες, με τους Sandro Cortese και Rafid Topan Sucipto να πέφτουν ταυτόχρονα, ενώ λίγο πιο μετά τους μιμήθηκε και ο Toni Elias. Κανείς αναβάτης δεν έχει κάτι το σοβαρό, αν και ο Cortese ήταν εκνευρισμένος που το μόνο που κατάφερε σήμερα το απόγευμα, ήταν η 20η θέση. Ο Espargaro δεν κατάφερε να βρει λύση στην έλλειψη πρόσφυσης του μπροστινού του και παρά το ότι βάσει της πρωϊνής του απόδοσης έδειχνε ικανός να πάρει ακόμα μια pole, εν τέλει δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε καν στη δεύτερη σειρά του αυριανού grid, περιοριζόμενος στην 7η θέση. Μπροστά του θα πάρει θέση ο Simone Corsi, ενώ τη δεκάδα ολοκληρώνουν οι Xavier Simeon, Mika Kallio και Julian Simon.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αύριο τα σπουδαία!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin KAT1&2: Marquez & Pedrosa μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα