• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα στα φρένα για τον Rossi
Lorenzo: Τα πάντα μπορεί να συμβούν!
Νέα 21/04/2013 - 02:00

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στο γκαράζ της εργοστασιακής Yamaha, με τον Jorge Lorenzo να τονίζει ότι δεν περίμενε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση, ενώ αντιθέτως ο Vale ήταν απογοητευμένος για την κάτω του μετρίου απόδοσή του.

 

"Αυτό που έγινε στις κατατακτήριες, είναι αυτό που γίνεται όλο το Σ/Κ", τόνισε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Οι αντίπαλοί μας είναι πιο γρήγοροι στον ένα γύρο από εμάς. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα, θα ήταν η 3η θέση, αλλά στον αγώνα αύριο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ελπίζουμε ότι ο αγώνας θα εξελιχθεί καλύτερα σε σχέση με τις κατατακτήριες και ότι θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε τον Marc και τον Dani".

 

Ο Rossi, ένας από τους πέντε αναβάτες που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μέσα στην αμερικάνικη πίστα, στις δοκιμές που έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα, επανέλαβε όπως και στο Κατάρ, μια πολύ μέτρια εμφάνιση στις ΚΑΤ2, εκεί όπου παραλίγο να τον περάσει ο Espargaro με την πολύ πιο αδύναμη CRT μοτοσυκλέτα του! "Περιμέναμε να τα πηγαίναμε καλύτερα, αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να λύσουμε το θέμα με τα φρένα, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της πίστας! Έτσι έχανα πολύ χρόνο", τόνισε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής. "Γνωρίζαμε ότι αυτό το Σ/Κ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα και πράγματι είναι. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς!".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Σπουδαίο επίτευγμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αύριο τα σπουδαία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα