• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin KAT1&2: Marquez & Pedrosa μπροστά
Δύσκολα τα πράγματα για την Yamaha και τον Rossi
Νέα 21/04/2013 - 00:06

Ο 20χρονος Marc Marquez πήρε μόλις στο 2ο Αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία την pole position στην πίστα COTA του Austin, της πρωτεύουσας του Τέξας. Ο οδηγός της Honda εντυπωσίασε με το χρόνο του 2:03.021, αλλά και με το ρυθμό του με λάστιχα αγώνα, που είχε νωρίτερα στις ΕΔ4. Όμως αύριο στον αγώνα θα αντιμετωπίσει πίεση από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa που με διαφορά μόνο 2 δέκατα στον ταχύτερο γύρο, θα επιστρατεύσει την εμπειρία του για να πάρει τη νίκη. 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και νικητής του πρώτου Αγώνα της χρονιάς, ο Jorge Lorenzo πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει με την Yamaha του τις δύο εργοστασιακές Honda. Με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο και με 5-6χλμ/ώρα διαφορά τελικής, είναι απίθανο να κοντράρει στους 21 γύρους του Αγώνα τους συμπατριώτες του.

 

O Βρετανός Cal Crutchlow που ξεκινάει από την 4η θέση, θα δώσει τη μάχη με τον Γερμανό Bradl και τον πολυ-πρωταθλητή Valentino Rossi για μια καλή θέση. Βέβαια ο Rossi μπορεί να κάνει την έκπληξη όπως στο Κατάρ και να διεκδικήσει το τρίτο σκαλί του βάθρου, αλλά ξεκινώντας από την 8η θέση, αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati έκανε και πάλι την έκπληξη και είναι μπροστά από τον Rossi, στην 6η θέση, αλλά σε ρυθμό Αγώνα μάλλον δεν θα καταφέρει κάτι πολύ καλό, αφού οι Ιταλοί βρίσκονται ακόμη σε φάση ψαξίματος με τη δύσκολη μοτοσυκλέτα τους.

Ο Alvaro Bautista με την δορυφορική Honda Gresini μπορεί να πάιξει κάποιο ρόλο στον Αγώνα, σε μάχες για την 6η θέση.

Εκπληκτικός και πάλι ο Aleix Espargaro που μετά την επιτυχία του να προκριθεί από τις ΚΑΤ1 στις ΚΑΤ2, σημείωσε τον 9ο ταχύτερο γύρο με την Aprilia του, μπροστά από τις πρωτότυπες των Hayden, Smith & Spies!

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά στα συνοδευτικά αρχεία, στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2, Austin: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3, Austin: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα