• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto2: Ρεκόρ για Marquez στις ΕΔ2
Διέλυσε το απόλυτο ρεκόρ πίστας!
Νέα 09/11/2012 - 17:47

Ο Marquez ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, σήμερα το απόγευμα στην πίστα της Βαλένθια, με τον Ισπανό άσο να καταρρίπτει το απόλυτο ρεκόρ πίστας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.36.090, 4/10 κάτω από τον Espargaro, ο οποίος αρκέστηκε στη δεύτερη θέση. Λίγο πριν το τέλος, όλα έδειχναν ότι ο Espargaro θα ήταν αυτός που θα ολοκλήρωνε πρώτος, με τον Ισπανό να έχει ήδη ξεπεράσει το απόλυτο ρεκόρ πίστας, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του πήρε τη μπουκιά από το στόμα ο Marquez.

 

Ο τελευταίος μάλιστα, σε ένα δυνατό του προσπέρασμα πάνω στον Simone Corsi, ανάγκασε σε πτώση τον Ιταλό οδηγό, με τον Marc να πηγαίνει στα pits της ομάδας του για να του ζητήσει συγγνώμη. Πολύ καλή η παρουσία και του Redding, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση, έχοντας διαφορά λιγότερο από 2/10 από την κορυφή. Ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι – με την 4η θέση – και ο Iannone, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά στην Ισπανία δείχνει έτοιμος να υπερασπιστεί την τρίτη του θέση στο Πρωτάθλημα. Σταθερά καλός και ο Zarco (5ος) παρά το γεγονός ότι ανοίχτηκε και έπεσε σε ένα σημείο της διαδικασίας.

 

Έκτος ήταν ο Luthi, μπροστά από τον Terol, ο οποίος έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, έχοντας χαρίσει στην τέταρτη στροφή το όνομά του! Οι Simon, Aegerter και Kallio, ολοκλήρωσαν τους πρώτους δέκα, έχοντας διαφορά εντός του δευτερολέπτου από την κορυφή. Πτώση είχε – χωρίς συνέπειες – και ο Dani Rives.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto3: Με σλικ 1ος ο McPhee στις ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ2: De Puniet και σλικ έκαναν τη διαφορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα