• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto3: Με σλικ 1ος ο McPhee στις ΕΔ2
Από κοντά ο Miller, στην 15η θέση ο Σίσσης!
Νέα 09/11/2012 - 17:54

Τα δεύτερα ελεύθερα της Moto3, σήμερα Παρασκευή, ξεκίνησαν στο βρεγμένο, αν και η βροχή που είχε ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα, είχε σταματήσει. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας επέλεξαν τα βρόχινα ελαστικά και παρά το γεγονός ότι μια στεγνή γραμμή άρχιζε να διαγράφεται στην πίστα, εν τούτοις η πλειοψηφία δεν άλλαξε σε σλικ, με τις συνθήκες στην πίστα της Βαλένθια να είναι κάπως ριψοκίνδυνες.

 

Πάντως, ο McPhee δεν έδειξε να επηρεάζεται από αυτές και στο τέλος – με ένα ζευγάρι σλικ – έγραψε τον καλύτερο χρόνο με 1.50.503, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του, Jack Miller, ο οποίος και αυτός  είχε βγει με σλικ. Λίγο πιο πίσω, με διαφορά 6/10, βρέθηκε ο Alex Marquez, με τον Brad Binder να έπεται. Ο τελευταίος έδειχνε ότι θα κατέβαζε κι άλλο το χρόνο του, ωστόσο εμποδίστηκε στις τελευταίες στροφές. Πέμπτος έμεινε ο Folger, ο οποίος – όσο η πίστα ήταν full βρεγμένη – είχε αναλάβει τα ηνία της μάχης με το χρονόμετρο. Πολύ δυνατός και ο Vinales (στο βρεγμένο), ο οποίος θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για να πάρει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Khairuddin ολοκλήρωσε στην 7η θέση, το απόγευμα, ενώ πιο πίσω βρίσκουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sandro Cortese. Ο τελευταίος, όπως είναι φυσικό, δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να ρισκάρει στο βρεγμένο, αν και – οπωσδήποτε – θα θέλει να κλείσει τη φανταστική του χρονιά με μια ακόμα νίκη. Ο Rossi ήταν ένατος, με τον Danny Kent να ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα. Ο Θανάσης κατάφερε με τον προτελευταίο του γύρο να ανέβει στην 15η θέση της κατάταξης, κατεβάζοντας αρκετά τον χρόνο του στο 1.52.674! Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στα 2,1 δευτερόλεπτα. Στην τελική ταχύτητα, μόνο ο Kent κατάφερε να ξεπεράσει τον Θανάση, ο οποίος με 217,7χαω ήταν δεύτερος.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ως συνήθως…

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto2: Ρεκόρ για Marquez στις ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα