• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ2: De Puniet και σλικ έκαναν τη διαφορά
Οι περισσότεροι έκαναν λίγους ή καθόλου γύρους
Νέα 09/11/2012 - 16:59

Η απουσία ενδιάμεσων (intermediate) ελαστικών και ο υπάρχον κανονισμός, έκανε τους περισσότερους οδηγούς να μην βγουν καθόλου στην πίστα που είχε αρχικά μια μικρή στεγνή γραμμή, αλλά αργότερα ήταν αρκετά καλή για σλικ. 

Έτσι στο τέλος ο Ivan Silva έγραψε μια σειρά καλών γύρων με τα σλικ λάστιχα και κατέβασε το χρόνο στο 1:38.304. Μετά από αυτό, κάποιοι οδηγοί μπήκαν στα τελευταία λεπτά στην πίστα και οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν.

Ο Randy De Puniet με την Aprilia ART ήταν ο μόνος που κατέβηκε το 1'37'' πριν εγκαταλείψει τη μοτοσυκλέτα του στην άκρη της πίστας με κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Ο Michele Pirro λίγο πριν την καρό σημαία γύρισε στο 1:37.084 και πήρε τη 2η θέση με την FTR-Honda.

O Valentino Rossi εντωμεταξύ προσπάθησε για κάτι καλό, αλλά τελικά έμεινε στην 5η θέση, αφού ο Karel Abraham που τον ακολουθούσε έκανε καλύτερο χρόνο και πήρε την 4η θέση και ο Nicky Hayden που μπήκε τελευταίος στην πίστα με τα σλικ, πρόλαβε να γράψει μόνο ένα γύρο και πήρε την 3η θέση.

O Danilo Petrucci με την Suter-BMW είναι 6ος και τη δεκάδα έκλεισαν οι Rolfo, Ellison, Aoyama. Στις τελικές ο Rossi έκανε 312.2χλμ/ώρα, γεγονός που δείχνει ότι αύριο στο στεγνό απειλείται το ρεκόρ πίστας του Bayliss (Ducati) από το 2004 με 321.1χλμ/ώρα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε στο συνοδευτικό αρχείο, τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto2: Ρεκόρ για Marquez στις ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi μιλά για την αποχώρηση Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα