• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi μιλά για την αποχώρηση Biaggi
Ήμασταν μεγάλοι αντίπαλοι για πολύ καιρό!
Νέα 09/11/2012 - 15:09

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Biaggi, ότι αποχωρεί οριστικά των αγώνων (σε ηλικία 41 ετών), ήρθε και η αντίδραση του Valentino Rossi στα νέα αυτά, με τους δυο τους να μας έχουν χαρίσει άφθονες μάχες τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας… Οι κόντρες τους στα τελευταία χρόνια των 500cc και στις αρχές του MotoGP, ήταν – ομολογουμένως – το βασικό σημείο αναφοράς των GP εκείνη την περίοδο.

 

Η μεταξύ τους ένταση μειώθηκε, όταν από το 2003 κι έπειτα, ο Gibernau έγινε ο βασικός αντίπαλος του Rossi, με τον Biaggi να φεύγει από το MotoGP το 2005, υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες. «Η σχέση μου με τον Biaggi ήταν ιδιαίτερη, διότι ήμασταν μεγάλοι, πολύ μεγάλοι αντίπαλοι για αρκετό χρονικό διάστημα», ξεκίνησε να λέει ο Vale

 

«Παλέψαμε για το Πρωτάθλημα στα 500cc και μετά στο MotoGP. Οι μάχες μαζί του ήταν πολύ συναρπαστικές! Νομίζω ότι η χρονιά που ήμασταν πιο κοντά, ήταν το 2001 διότι ήταν η τελευταία χρονιά με τα δίχρονα 500cc και όλοι ήθελαν να κερδίσουν αυτό το ιστορικό Πρωτάθλημα. Η μάχη ήταν πολύ, πολύ σκληρή τόσο στην πίστα όσο και εκτός αυτής! Εκτός πίστας η σχέση μας δεν ήταν και φανταστική, αλλά όπως και να έχει, ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος για εμένα. Είναι ανούσιο να μιλήσω για την αποχώρησή του, διότι ο κάθε οδηγός ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει… Πάντως παραμένουν οι καλές αναμνήσεις και οι μεγάλες μάχες μεταξύ μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ2: De Puniet και σλικ έκαναν τη διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

Πρωταθλητής Enduro ο Σιαφαρίκας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα