• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Κοντά σε συμφωνία Ducati-Batta!
Την Τετάρτη μάλλον η επίσημη ανακοίνωση
Νέα 05/11/2012 - 12:22

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία ανάμεσα στην Ducati και τον Francesco Batta θα επισημοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, σηματοδοτώντας παράλληλα την αναγέννηση της ομάδας Alstare-Ducati, παρά το ότι – για την ώρα – δεν υπάρχει κάποια επίσημη συμφωνία. Πέρα από το πολύ σοβαρό θέμα του απαιτούμενου budget – για να μπορέσουν να έχουν δυο αναβάτες στο μελλοντικό grid του 2013 – υπάρχουν ακόμα αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν από τους δικηγόρους των δυο πλευρών.

 

«Οι μέρες που μια απλή χειραψία ήταν αρκετή, έχουν παρέλθει προ πολλού…», σχολίασε ο Batta «Είναι σωστό και θεμιτό τα πάντα να αξιολογούνται από τους ειδικούς σε κάθε πεδίο…» Πάντως η όποια καθυστέρηση – περιμέναμε να κλείσει η συμφωνία από την προηγούμενη εβδομάδα – δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει την επικείμενη συνεργασία των δυο πλευρών, με την Ducati να έχει χάσει 4 ομάδες στο σύνολο τώρα τελευταία: την Althea, την Red Devils Roma την Pata και την Liberty. Έτσι, μέχρι στιγμής, η μόνη επίσημη συνεργασία είναι αυτή με τον Mario Rubatto, ο οποίος θα δώσει το παρόν με τον Max Neukirchner το 2013.

 

Η όλη κατάσταση δεν αφήνει ανεπηρέαστους και δυο αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SBK: ο Checa έχει συμβόλαιο με την Ducati και περιμένει να δει με ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου, ενώ ο Guintoli – ο οποίος απέρριψε την προσφορά της Suxuki – δεν ξέρει καλά-καλά αν θα έχει θέση στην ομάδα. Φήμες – που δεν μπορούν ωστόσο να επιβεβαιωθούν – θέλουν τον Γάλλο να είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Biaggi, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποφασίσει να αποσυρθεί.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP, τελευταία στάση: Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

Bordi: Παραλίγο να επέστρεφε η MV!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα