• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκνευρισμένος ο Stoner!
“Εκεί που πάμε να βελτιωθούμε, τα κάνουμε χειρότερα!”
Νέα 20/10/2012 - 15:02

O Stoner θα ξεκινήσει από την 4η θέση της γραμμής εκκίνησης, αύριο, μιας και έχασε την πρώτη σειρά για μόλις 2/10 του δευτερολέπτου. Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής εμφανίστηκε απογοητευμένος και αναστατωμένος στις δηλώσεις του, καθώς τόσο η φυσική του κατάσταση, αλλά και τα διάφορα προβλήματα με την μοτοσυκλέτα, τον κρατούν μακριά από τις πραγματικές του δυνατότητες…

 

«Είναι ένα απογοητευτικό Σ/Κ και ειδικά σήμερα…», δήλωσε με ειλικρίνεια ο άσος της Honda «Έχουμε τον ρυθμό και στα πρώτα ελεύθερα δείξαμε καλά σημάδια, ωστόσο έχουμε προβλήματα με τα φρένα και μερικά άλλα ακόμη… σε κάθε βήμα που πάμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα, τα κάνουμε χειρότερα και αρχίζει το όλο θέμα να γίνεται εκνευριστικό...».

 

«Οι δυνατότητές μας είναι καλύτερες από την θέση που πήραμε και πάμε στον αγώνα χωρίς σαφή κατεύθυνση. Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν ξέρω που είμαι, καθώς δεν ολοκληρώσαμε πολλούς γύρους το Σ/Κ… ο ρυθμός υπάρχει και απλά ελπίζω να κάνουμε κάποιες μερικές βελτιώσεις αύριο στο ζέσταμα…».

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευτικός ο Rossi…

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαίωση για Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα