• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευτικός ο Rossi…
Στην χειρότερη εμφάνιση μετά την Jerez
Νέα 20/10/2012 - 15:35

O Vale, 11ος στις απογευματινές κατατακτήριες της Sepang σε μια πίστα που – όπως και οι υπόλοιποι – γνωρίζει πολύ καλά, είχε μέτριο ρυθμό με το σκληρό ελαστικό, ενώ στην συνέχεια, όταν φόρεσε το μαλακό, του προκάλεσε προβλήματα με chattering και δεν κατάφερε να βελτιώσει την θέση του στην αυριανή γραμμή εκκίνησης.

 

«Μέχρι ενός σημείου πηγαίναμε αρκετά καλά στις κατατακτήριες και μπορούσα να κάνω γύρους στο χαμηλό 2.02 με το σκληρό ελαστικό», εξήγησε ο Rossi «Ήμασταν αισιόδοξοι για το τέλος, όμως όταν φορέσαμε το μαλακό ελαστικό, μας προκάλεσε έντονο chattering και δεν κατάφερα να βελτιωθώ για να πάρω μια καλύτερη θέση». Στην συνέχεια ο Vale προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, ωστόσο η εμφάνισή του σήμερα ήταν πραγματικά απογοητευτική αν συνυπολογίσει κανείς ότι στα τεστ του Φεβρουαρίου ήταν δέκατος και 1.077 δευτ. πίσω – κάτι που τότε είχε χαρακτηρίσει ως «μάλλον αρνητικό».... Συν τοις άλλοις, σήμερα είχε στην διάθεσή του καινούργιο ψαλίδι και πλαίσιο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να έρθει 11ος και 1.4 από τον πρώτο...

 

«Όπως και να έχει, είμαστε κοντά με τους Hayden, Barbera, Bautista και Bradlτο ζέσταμα θα είναι σημαντικό για να διαλέξουμε τα ελαστικά», συνέχισε ο Vale «Με το μαλακό θα πρέπει να επιβραδύνουμε αρκετά στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, διότι σήμερα γλίστραγε πολύ μετά από 3-4 γύρους. Με το σκληρό ελαστικό, θεωρητικά θα δυσκολευτούμε στην αρχή αλλά μετά… δεν ξέρουμε ακόμα! Αύριο θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε. Υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας βροχή, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Θα δούμε τι θα γίνει αύριο», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Rossi, η εμφάνιση του οποίου στα χρονομετρημένα, ήταν η χειρότερη φετινή μετά της Jerez, όταν και τερμάτισε 13ος….

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δεν ήταν εύκολη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Εκνευρισμένος ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα