• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC 5η ειδική: Δεύτερος ο Rodrigues
3ος ο Sunderland, έπεσε στην 7η της γενικής ο Zanol
Νέα 20/10/2012 - 10:20

Ο Helder Rodrigues ξεκίνησε την 5η ειδική (246χλμ) από την 11η θέση, μιας και πήρε ποινή 14 ωρών που δεν τερμάτισε την ειδική της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, αλλά γρήγορα βρήκε την αυτοσυγκέντρωσή του και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, μόλις 1.20 πίσω από τον Barreda – τον νικητή της 5ης ειδικής – ο οποίος φιγουράρει στην δεύτερη θέση της γενικής, πίσω από τον πρώτο Despres και μπροστά από τον Lopez.

 

Ο 23χρονος Sunderland πήρε μια πολύ καλή 3η θέση στην χτεσινή ειδική, οδηγώντας πολύ ωραία, χωρίς να κάνει κάποιο λάθος στην πλοήγηση. Η απογοήτευση της Παρασκευής ήταν ο Zanol, με τον Βραζιλιάνο να ξεκινά τρίτος, πίσω από τον Despres, αποφασισμένος να παλέψει για την 3η θέση στην γενική. Μετά τον ανεφοδιασμό του ωστόσο, έκανε λάθος στην πλοήγηση και κατέληξε χαμηλά, στην 15η θέση, πέφτοντας παράλληλα στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Ο Αργεντίνος Pizzolito ήταν φανερό ότι διασκέδασε αρκετά την 5η ειδική, η οποία να σημειώσουμε είχε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις προηγούμενες 4 ημέρες, με τον Javier να ολοκληρώνει στην 16η θέση και να είναι 13ος στην γενική. Η 5η ειδική αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον Campbell να χρησιμοποιήσει τις μηχανολογικές του γνώσεις και να επισκευάσει την CRF 450 Rally του, μετά από μια πτώση στην άμμο. Αν και έχασε σχεδόν 45 λεπτά, κατάφερε να τερματίσει 32ος και να φιγουράρει στην 19η θέση της γενικής.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Lorenzo στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: Ιστορική pole για Khairuddin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα