• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στείλε μήνυμα συμπαράστασης στον Dani!
Η κρατική ισπανική τηλεόραση TVE, συμβάλει ενεργά σε μια προσπάθεια συμπαράστασης του Petrosa μέσω διαδικτύου …
Νέα 08/03/2009 - 13:55
Χτες το πρωί (Σάββατο 8 Μαρτίου 2009), ο Dani Pedrosa βγήκε από το νοσοκομείο και έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τους γιατρούς του:

“Θέλω να πάω στο Qatar, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, αλλά πρέπει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των τραυματισμών μου. Θα παλέψουμε σκληρά για να είμαστε στο Qatar, αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος. Παρόλα αυτά, όταν φτάσει αυτή η μέρα θα πρέπει να αξιολογήσουμε αν μπορώ να αγωνιστώ. Δεν ξέρω πότε θα φτάσω στο σημείο να μπορώ να αγωνιστώ, αλλά ελπίζω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται”.

Ο Dani αναγνωρίζει ότι η προετοιμασία του για το φετινό πρωτάθλημα και αντίστοιχα η απόδοσή του θα επηρεαστούν άμεσα, καθώς όπως είπε:

“Φέτος όλα βασίζονται στις χειμερινές δοκιμές της περιόδου που διανύουμε, καθώς οι επίσημοι οδηγοί δε θα μπορούν φέτος να κάνουν άλλα τεστ κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Έτσι ελπίζω ότι όταν θα ξανανέβω στη μοτοσυκλέτα, οι συνθήκες να είναι οι πλέον άριστες. Το να οδηγήσεις μια μοτοσυκλέτα σαν αυτή, αν δεν είσαι στο 100%, δεν είναι εύκολο. Από τεχνικής άποψης δε θα είμαστε όπως οι αντίπαλοι μας, αλλά η ομάδα μου είναι προετοιμασμένη, γιατί είμαστε συνηθισμένοι να το κάνουμε αυτό”.

Επίσης παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να πάρει μέρος στις δοκιμές του Qatar, αλλά η παρουσία του ήταν απαραίτητη για να ρυθμίσει την μοτοσυκλέτα του, προσθέτοντας:

“Έπρεπε να πάω, για να κάνω το set up της μοτοσυκλέτας μου. Δεν ήμουν στο 100%, αλλά μπορούσα να οδηγήσω και ήθελα να βγάλω συμπεράσματα. Όσο για την πτώση μου, εκείνη την στιγμή δεν πήγαινα πολύ γρήγορα. Μόλις είχα βγει από τα pits και προσπαθούσα να ζεστάνω τα λάστιχά μου. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, μου έφυγε και με το που έπεσα, με πλάκωσε και βρισκόμουν από κάτω της για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Η κρατική ισπανική τηλεόραση TVE, σε μια προσπάθεια να του συμπαρασταθεί έχει ανοίξει μια ειδική σελίδα για μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο που θέλει να δώσει δύναμη στον Dani. Ποιο συγκεκριμένα στο site της TVE για τα MotoGP, υπάρχει η σελίδα με τίτλο: “Εnvia tu mensaje de apoyo a Dani”.

Στείλε το δικό σου μήνυμα συμπαράστασης στον Dani στο εξής link.

Επόμενο άρθρο »

Aldo Drudi: Ο ...design guru των motoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Εξιτήριο ο Pedrosa που ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος για το Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα